Varia Sh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia SH-4S kandallóbetét: élvezze a tűz látványát

A fa egy környezetbarát anyag, aminek égetése minden házban hangulatos légkört teremt.

A Spartherm Varia SH-4S kandallóbetét nagy üvegezéssel rendelkezik, így mindig tökéletes rálátása nyílik a tűzre. Speciális üvegezésének köszönhetően sem korom, sem más szennyező anyag nem tapad meg felületén. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy élvezd a tűz lángcsóváinak játékát.

A kandalló legfontosabb tulajdonsága a hatékony égés: a Varia SH-4S 80%-os hatékonysággal rendelkezik. Ennek eredményeképpen a tüzelés során nem szükséges sok fát használnia, amivel megvédi környezetét, és gazdaságosan melegítheti fel lakását. A 11 kW névleges hőteljesítménnyel pedig problémamentesen melegíthet fel nagy teret. Opcionálisan felszerelhető önzáró ajtóval. A külső levegő csatlakozással a Spartherm Varia SH-4S kandallóbetét a helyiség levegőjétől függetlenül felmelegszik.

A Spartherm Varia-SH-4S kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Szinte bármilyen hő-és tűzálló anyaggal beépítheti a kandallóbetétet. A megfelelő szigetelésű burkolatnak köszönhetően kandallóbetétje fa díszítéssel is körülrakható, de ha a természetes köveket választja, akkor nemcsak a rusztikus burkolatot kap, hanem egy természetes hőtárolót is. Ha modern kandallót szeretne, a beton burkolat ugyanazt a célt szolgálja, mint a természetes kő, vagyis kiváló hőtárolással rendelkezik. Ezenkívül a beton festhető, amivel teljesen saját ízlésének megfelelővé alakíthatja a kandalló megjelenését.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80 %
Ajtókeret magassága
623 mm
Ajtókeret szélessége
746 mm
Teljes szélesség
910 mm
Teljes mélység
515 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
272 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
3 574.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés