Varia M-60h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia M-60h-4S kandallóbetét: az elragadtató látványért

Ha eljön a tél, és esik a hó, akkor senki sem vágyik másra, minthogy a kandalló melegében megpihenjen. A Spartherm Varia M-60-4S nemcsak a hangulatos melegségével, de elragadtató látványával is megbabonázza Önt. A nagy üvegezés csodálatos rálátást biztosít a gyönyörű lángcsóvákra, tisztán pásztázhatja azt, hiszen látványát nem rontja korom vagy por a belső légkeverésnek köszönhetően.

A Spartherm Varia-M-60h-4S kandallóbetét saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható. Szinte bármilyen hő-és tűzálló anyaggal beépítheti a kandallóbetétet. A megfelelő szigetelésű burkolatnak köszönhetően kandallóbetétje fa díszítéssel is körülrakható, de ha a természetes köveket választja, akkor nemcsak a rusztikus burkolatot kap, hanem egy természetes hőtárolót is. Ha modern kandallót szeretne, a beton burkolat ugyanazt a célt szolgálja, mint a természetes kő, vagyis kiváló hőtárolással rendelkezik. Ezenkívül a beton festhető, amivel teljesen saját ízlésének megfelelővé alakíthatja a kandalló megjelenését.

Az önzáró ajtók biztosítják a biztonságos tüzelést

A 7 kW névleges hőteljesítmény mellett a Varia M-60h-4S kandallóbetéttel gond nélkül felmelegíthet egy nagyobb teret is. Ezen túlmenően 78%-os hatékonysággal rendelkezik, ami hosszú távon viszonylag alacsony fogyasztást eredményez. Továbbá a Spartherm Varia M-60h-4S kandallóbetétje felszerelhető önzáró ajtóval is, ami megakadályozza, hogy a füst kijusson a lakótérbe.

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
523 mm
Ajtókeret szélessége
602 mm
Teljes szélesség
737 mm
Teljes mélység
526 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
239 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BImSchV tanusítvány
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés