Varia M-100h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia M-100h-4S: modern dizájn, csúcstechnológia

A Spartherm Varia M-100h-4S kandallóbetét kiváló minőségű modern fűtőbetét, ami nemcsak időt takarít meg. A Spartherm Varia M-100h-4S kandallóbetétek jellemzői az egyszerűség, a modernitás és a tökéletes technológia. A fűtőbetét kifinomult égéstechnikával rendelkezik, speciális üvegezéssel készült, ami kényelmes tisztítást tesz lehetővé.

A Spartherm Varia M-100h-4S kandallóbetét rendkívül nagy üvegfelülettel rendelkezik, aminek köszönhetően Önnek tökéletes rálátása nyílik az elragadó lángokra. A kandallóbetét ajtaja liftes szerkezetű, vagyis fel-, illetve letolható, a tisztítás megkönnyítése érdekében pedig előre billenhető. A Spartherm Varia M-100h kandallóbetét hőteljesítmény tartománya 7,3-13,5 kW közé esik, hatékonysága 80%-os. Ezek a magas hatásfokok hatékony működést eredményeznek, ezzel pedig nagyon kellemes melegséggel árasztja el otthonát. Ezen túlmenően az égéstérben a tűzrács elhelyezése ideális a faégetéshez, alsó része pedig beépített hamutartó, ami különösen egyszerűvé teszi a tisztítást.

Spartherm kiegészítők a nagyobb kényelem érdekében

A Spartherm különféle kiegészítőket kínál, amik a Spartherm Varia M-100h kandallóbetét működtetését még kényelmesebbé teszik. Ilyen kiegészítőként választható az önzáró ajtó, ami biztosítja a kandalló biztonságos működését.

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
523 mm
Ajtókeret szélessége
1006 mm
Teljes szélesség
1141 mm
Teljes mélység
526 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
330 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés