Varia B-FDh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia B-FDh-4S kandallóbetét: a kétoldali csoda

A Spartherm Varia B-FDh-4S alagút modell különleges térelválasztó, középpontjában a lángoló tűzzel. Csak hagyja, hogy elragadja a látvány! Névleges hőteljesítménye 11 kW, ami hatékony fűtést eredményez. Ez a modell tehát képes hatékonyan felmelegíteni otthonát, miközben látványa szemet gyönyörködtető.

Innovatív technológia

A Spartherm Varia B-FDh-4S kandallóbetét hármas levegőellátással van felszerelve, ami biztosítja az optimális égést. Az égéstérben a tűzrács elhelyezése ideális a faégetéshez, alsó része pedig beépített hamutartó, ami különösen egyszerűvé teszi a tisztítást. Ezen túlmenően a kandallóbetét megfelelő tartozékok felszerelésével alkalmas külső levegő-ellátásra, aminek köszönhetően a helyiség belső levegője érintetlen marad, így nincs szükség gyakori szellőztetésre.

Opcionális önzáró ajtó

A Spartherm Varia B-FDh-4S liftes ajtóval rendelkezik, aminek alján egyfajta ütköző van beszerelve, ami lehetővé teszi a könnyű tisztítást. Ezenkívül opcionálisan felszerelhető önzáró ajtóval, ami biztosítja, hogy ajtaja automatikusan záródjon. Ezzel a technológiával megakadályozható, hogy füst jusson a légtérbe, vagyis ezzel a lehető legbiztonságosabbá válik a fűtés.

A széles üvegek speciális üvegkerámiából készültek, ami csodálatos rálátást biztosít a gyönyörű lángcsóvákra, tisztán pásztázhatja azt, hiszen látványát nem rontja korom vagy por a belső légkeverésnek köszönhetően.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
523 mm
Ajtókeret szélessége
1006 mm
Teljes szélesség
1210 mm
Teljes mélység
662 mm
A füstcső átmérője
250 mm
Súly
390 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 79 %
BImSchV tanusítvány
5 630.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés