Varia AS-FDh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia AS-FDh-4 kandallóbetét: a kétoldali csoda

A Spartherm Varia AS-FDh-4 kandallóbetét acélból készült, azonban néhány helyen öntöttvassal van megerősítve, hogy sokáig élvezhesse látványát. A modell alagút változatban kapható, vagyis kétoldalról nyitható, és kétoldalról egyaránt csodálhatja a tűz gyönyörű lángcsóváit. A nagy ablakokkal ellátott első ajtót emelőajtóként tervezték. A liftes ajtó alsó ütközővel rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében.

Az ajtók önzáróak. A széles üvegek speciális üvegkerámiából készültek, keretük oldalra van tervezve. A síküveg csodálatos rálátást biztosít a gyönyörű lángcsóvákra, tisztán pásztázhatja azt, hiszen látványát nem rontja korom vagy por a belső légkeverésnek köszönhetően.

Optimalizált égés

A Spartherm kandallóbetétek füstgáz elvezetéssel vannak felszerelve. Ehhez elsődleges-, másodlagos-, illetve harmadlagos levegő kerül elvezetésre, vagyis ezzel optimalizálja az égést. Ezen túlmenően az égéstérben a tűzrács elhelyezése ideális a faégetéshez, alsó része pedig beépített hamutartó, ami különösen egyszerűvé teszi a tisztítást.

A Spartherm Varia AS-FDh-4S névleges hőteljesítménye 7 kW, körülbelül 80%-os hatékonysággal. A magas hatásfok növeli az égést úgy, hogy közben csökkenti a fa-fogyasztást. A teljesítmény ideális kis-és közepes méretű helyiségek fűtésére. A teljesítményének köszönhetően kiváló lehet passzív-, illetve alacsony energiaigényű házakba.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
371 mm
Ajtókeret szélessége
730 mm
Teljes szélesség
950 mm
Teljes mélység
432 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
206 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BImSchV tanusítvány
3 153.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés