Varia AS-3RLh
Termékleírás
Specifikációk
 
A kandalló betétje Spartherm Varia AS-3RLh-4S effektív 8,4 kW névleges hőteljesítménnyel
A Spartherm Varia AS-3RLh-4S meggyőzi azzal a gondolattal, hogy a tűz a figyelem középpontjába kerüljön. Két kulcspont játszik a legnagyobb szerepet itt: ideális égés és különösen nagyvonalú üvegezés. Három oldalról a lemez lehetővé teszi a megnyugtató lángok bepillantását. A lemez magassága 400 mm, elülső szélessége 730 mm. Annak érdekében, hogy a nézet hosszú távon szabadon maradjon, a Spartherm Varia AS-3RLh-4S fel van szerelve egy tárcsaöblítéssel. Ez egy célzott, a lemezen belüli légáram, amely megakadályozza a korom lerakódását vagy más szennyeződést.

Nagylelkű betekintésért és még több otthonosságért
Az ajtó elülső színe ennek megfelelően beállítható. Kínálatunkban megtalálható a fekete színű standard változat és a csiszolt rozsdamentes acél keret lehetősége. A háromoldalú üveg elülső oldalán funkcionálisan az ajtó könnyen kinyitható, hogy kinyitható legyen. Annak érdekében, hogy a belső tűz is szép legyen, és kellemes meleget terjesszen, a kandalló többi részét a hatékony égésre tervezték. Létrehozásra került a Spartherm Varia AS-3RLh-4S teste, kiváló minőségű acélból. Ez az anyag nem csak nagyon ellenálló, hanem a hőt is nagyon jól továbbítja a környezetnek.

Jó hatékonyság, 80%
A teljesítmény szempontjából a Spartherm Varia AS-3RLh-4S-nek sem kell rejtenie. 8,4 kW névleges hőteljesítménnyel és 80% -os hatékonysággal nem probléma számára, hogy még nagyobb szobákat is kellemes melegen haladjon, anélkül, hogy túlmelegedne. Nagy kandalló marad a kandallóbetét kiválasztásakor: Nem számít, hol kívánja beállítani a kandallót, megtartja a kreatív erejét. A megfelelő anyagok kiválasztása mellett a kreativitás korlátlan. Így a kandallót még optimálisabban helyezheti be helyiségeibe.
Névleges hőteljesítmény
8,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
5,9-10,9 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
400 mm
Ajtókeret szélessége
358 / 730 / 358 mm
Teljes szélesség
738 mm
Teljes mélység
494 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
204 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
4 273.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés