Varia AS-2Rh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia AS-2Rh-4S: Nézd meg a tüzet két szögből
A Varia AS-2Rh-4S kandallóbetét kétoldalas, folyamatos látóüveggel van felszerelve. Ez a lemez átfogó képet nyújt a Spartherm modell belsejében lévő lángoló tűzről. 4 oldalra van nyomtatva és kiváló minőségű üvegkerámiából készül. Élvezze a lángok kilátását, és lazítson a dupla lencsével ellátott, kiváló minőségű kandallóbetét megnyugtató melegségében. Működés közben akár 7 kW névleges hőteljesítményt ér el, ami ideális a nagy nappali hőmérséklet szabályozására. A konvekciós levegő biztosítja a gyors és egyenletes hőelosztást az ellenőrző helyiségben.

A kandallóbetét önzáró tüzelésű ajtóval Spartherm által
Az önzáró tüzelésű ajtó ebben a kandallóbetétben alapkivitelben van beépítve, és nagyobb biztonságot nyújt az üzemeltetés során: ezért veszélyes, ha a tűzhely ajtaja nyitva van. Az égéskamra ajtaját fel lehet nyomni, és bal oldali ütközője van a könnyebb tisztítás érdekében. A Spartherm gyártó a Varia AS-2Rh-4S készüléket külső levegőellátással szerelte fel. Ez biztosítja az égést oxigénnel kívülről - a környezeti levegő érintetlen marad. Ily módon az égési folyamatot optimálisan levegővel szállítjuk, és a vezérlő helyiség gyakori szellőztetése már nem szükséges. Ez hosszú távon csökkenti a hőenergiát és a költségeket.

Könnyen kezelhető és szerelhető a Varia AS-2Rh-4S-en
Egy egyszerű, egykaros működés lehetővé teszi a Varia AS-2Rh-4S kandallóbetét levegőellátásának kézi vezérlését: a kézben optimális levegőellátást biztosít. Ennek a Spartherm modellnek a kipufogó kupola állítható a könnyű és pontos felszereléshez. Integrálja a kandalló betétet otthonába, és adja meg a külső bélést - az Ön kívánságainak és elképzeléseinek megfelelően.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
370 mm
Ajtókeret szélessége
730 / 358 mm
Teljes szélesség
882 mm
Teljes mélység
422 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
199 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
80 %
BImSchV tanusítvány
3 053.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés