Varia AS-2Lh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Fűtés a sarokban: Varia AS-2Lh-4 kandallóbetét a Spartherm-től
Minden lakásban vannak, és mindig nehezen díszíthetők - a sarkokról beszélünk. Miért nem ölel meg két madarat egy kővel? A Spartherm Varia AS-2Lh-4s kandallóbetétet úgy alakították ki, hogy sarokmodellként állítható be. Lehetővé teszi egy nagy panorámás üvegezés, amely a sarok egyik oldalára kerül. Tehát hozza a melegséget és a hangulatos hangulatot a lakásban, és díszítse, ahogy a szoba sarokpontja volt egy üvöltő tűzzel. A Spartherm Varia AS-2Lh-4s kandallóbetét beépített tárcsás öblítéssel rendelkezik, amely nagyrészt megakadályozza a korom vagy más törmelék letapadását.

A kívánt burkolat: Hogyan néz ki a kandalló?
Akár modern, akár rusztikus, a Spartherm Varia AS-2Lh-4 kandalló betéttel személyre szabhatja a designt. Lehetővé teszi az álcázást, amely teljesen testre szabható. Az egyetlen feltétel: a felhasznált anyagnak hőállónak és tűzállónak kell lennie. Ha a kandalló betétet Spartherm Varia AS-2Lh-4s fedélbetonból készült arccal látja el, akkor ez nagyon modernnek tűnik. Ezenkívül ez is vakolható és festéssel festhető. A rusztikus már ott van a természetes kövekkel, amelyek természetes hőtárolónak is szolgálnak.

RLU működés és A1 típus: Varia AS-2Lh-4s kandallóbetét
A 7 kW névleges hőteljesítményű kandalló közepes méretű helyiségeket melegíthet. A kb. 80% -os hatékonyságnak köszönhetően a Spartherm Varia AS-2Lh-4 kandalló betét csak viszonylag kevés üzemanyagot igényel. Opcionálisan önzáró tűz ajtóval is felszerelhető. Ez azt jelenti, hogy sem a füst, sem a szikrák nem léphetnek be a szobába észrevétlenül, ezért az ebben a formában található kandallóbetét is engedélyezett a kéményen történő többszörös felhasználásra. Az opcionális égéstermék-fúvókával a tűz friss levegőjét kapja a házon kívül. Ily módon a Spartherm Varia AS-2Lh-4 kandallóbetét a helyiség levegőjétől függetlenül felmelegszik, ezért alacsony energiájú és passzív házakban is működtethető.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
370 mm
Ajtókeret szélessége
358 / 730 mm
Teljes szélesség
882 mm
Teljes mélység
422 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
180 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
3 053.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés