Varia Ah-4S
Termékleírás
Specifikációk

Varia Ah-4S kandallóbetét a Spartherm-től: Tűz szélesvásznú formátumban
A modern technológiának modern megjelenésűnek kell lennie. Ezért a Spartherm gyártó Varia Ah-4S kandalló betétének tűzhelye van, amely tetején nyitható. Ez nemcsak jól néz ki, hanem sokkal könnyebbé teszi az égéstér tisztítását. A tágas ajtó széles panorámás üvegezéssel van kialakítva, amely a Varia Ah-4S kandallóbetétes tüzet átfogó képet nyújt. Szóval csak üljön le és pihenjen, és hagyja, hogy a lángok játszanak rajtad. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza a korom lerakódását, ami a tisztítási erőfeszítést a lehető legalacsonyabb szinten tartja.

Spartherm Ah-4S kandalló: klasszikus természetes kövekkel szemben a modern betonnal
Ha egy kandalló betétet választ, akkor szabadon választhatja meg, hogyan kívánja megtervezni a panelt. Alig vannak határok, amíg az anyag hőálló és tűzálló. A Spartherm Varia Ah-4S kandalló betétének klasszikus kialakítása természetes kő használata esetén történik. Ezek nemcsak jónak tűnnek, hanem természetes hőtárolónak is szolgálnak. Egy másik változat a betonból készült felület. Ezt a modern anyagot az Ön által választott színnel is lehet festeni, így a Varia Ah-4S kandalló betét színes színvonalas.

Külső levegőellátás: kellemes szobában a szobában
A 10,4 kW névleges hőteljesítménnyel és a 80% -nál nagyobb hatékonysággal a Spartherm Varia Ah-4S kandallóbetétje könnyen melegíthet nagy teret. Hatékonysága miatt hosszú távon csak kis mennyiségű üzemanyagra van szüksége, ami mind a környezetet, mind a pénztárcáját illeti. Opcionálisan a Varia Ah-4S kandallóbetét önzáró tűz ajtóval is felszerelhető. Tehát ez alkalmas a kémény többszörös elhelyezésére is. A külső levegőellátással a szoba levegőjétől függetlenül felmelegszik, ami kellemes légkört biztosít.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,3-13,5 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
440 mm
Ajtókeret szélessége
881 mm
Teljes szélesség
1016 mm
Teljes mélység
601 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
305 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BImSchV tanusítvány
3 773.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés