Varia 2Rh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Tűzhelybetét Varia 2Rh-4S a Spartherm-től: Így jeleníti meg a modern tűz
A fa nem csak környezetbarát üzemanyag, hanem egy nagyon hangulatos üzemanyag is. A zúgó tüzet kellemes melegséggel és a lángok játékával kellemes környezetet biztosít. Ezért a Spartherm gyártó a Varia 2Rh-4S kandallóbetétet egy nagy üvegezéssel látta el, amely a sarok jobb oldalán helyezkedik el. Tehát a kilátást teljes egészében a különböző nézőpontokból látod. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza, hogy a korom vagy más törmelék leülepedjen. Az ajtómagasság változtatható. Tehát a Varia 2Rh-4S kandalló betétje mindig a tűz mellett van.

A Spartherm Varia 2Rh-4S-vel ön tervezővé válik!
A kandalló betét ugyanolyan változtatható, mint egy lakberendezés, de szinte bármilyen anyaggal burkolható, amíg hőálló és tűzálló. Ily módon a panel testre szabható az Ön személyes igényeihez. Természetes kő használata esetén a Spartherm Varia 2Rh-4S kandalló betét rusztikus megjelenésű, amely tökéletesen illeszkedik egy vidéki stílusú belső térbe. Kinek tetszik modernebb, rozsdamentes acélból vagy betonból kell állnia. A kitett betonból készült felület festékkel is festhető, ami a Varia 2Rh-4S színes díszítésű kandallóbetétet teszi lehetővé.

A1 típus: több kandallót csak egy kéményen üzemeltethet
A 11 kW névleges hőteljesítmény mellett a Spartherm Varia 2Rh-4S kandallóbetét problémamentesen melegíthet nagy teret. A 80% -os hatékonyság biztosítja, hogy az égés a lehető leghatékonyabb legyen. Ezért hosszú távon nagyon kevés üzemanyagot fogyaszt. A Spartherm Varia 2Rh-4S kandallóbetétje opcionálisan önzáró tűz ajtóval is felszerelhető. Tehát akkor alkalmas a kémény többszörös elhelyezésére.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Ajtókeret magassága
512 / 572 mm
Ajtókeret szélessége
685/466 mm
Teljes szélesség
778 mm
Teljes mélység
587 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
257 / 277 kg
Energiahatékonyság
A / A+
Hatékonyság
> 78 %
BImSchV tanusítvány
3 563.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés