Varia 2R-80h-4S
Termékleírás
Specifikációk
 
Forró sarok: Varia 2R-80h-4s kandallóbetét a Spartherm-től
A tűz nemcsak meleg otthont biztosít, hanem hangulatos légkörrel is ránk bánt. Annak érdekében, hogy a Spartherm Varia 2R-80h-4s kandallóbetét valóban saját jöjjön létre, a sarok egyik oldalán található üvegezés volt. Tehát a lángjáték két szemszögből néz ki. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza a korom vagy más törmelék leülepedését. Speciális kialakításának köszönhetően a Spartherm Varia 2R-80h-4s kandallóbetétet egy sarokba lehet beállítani, vagy tüzelőanyagként használhatja egy szobaszételő számára. Légy kreatív!

Az önzáró tűz ajtó megfelel az egyedi díszítésnek
Vizuálisan ez a kandalló minden lakáshoz és minden bútorstílushoz igazítható. Ha szeretné, hogy a kandalló betétet Spartherm Varia 2R-80h-4s korszerűen tervezhesse, akkor használhatja a betonból készült felületet. Ezt vakolattal vagy festéssel festhetjük. De ha a tervezés rusztikusabbá válik, a természetes kövek a megfelelő választás lenne. A Spartherm Varia 2R-80h-4s kandallóbetétet önzáró tűz ajtóval lehet felszerelni. Sem a füst, sem a szikra észrevétlenül nem léphet be a lakásba. Ebben a formában a kandalló ezért engedélyezett a kémény többszörös elhelyezésére.

Fűtés friss levegővel: kandallóbetét Varia 2R-80h-4s
A 10,4 kW névleges hőteljesítménnyel és a 80% feletti hatékonysággal a Spartherm Varia 2R-80h-4s kandallóbetét erőteljesen és hatékonyan felmelegszik. Ily módon a közepes méretű és nagyobb helyet viszonylag kevés üzemanyaggal lehet melegíteni. Ha ezt a kandallót felszereljük az opcionális égéstermék-fúvókával, akkor a friss levegő a házból a tűzbe kerül. A Spartherm Varia 2R-80h-4s kandallóbetétet a szoba levegőjétől függetlenül felmelegíti, ami kellemes környezetet biztosít a lakásban. Ily módon passzív vagy alacsony energiájú házban is használható.
 
AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!
Névleges hőteljesítmény
10,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,3-13,5 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
513 mm
Ajtókeret szélessége
802 / 412 mm
Teljes szélesség
948 mm
Teljes mélység
489 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
240 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
80 %
BlmSchV tanusítvány
3 773.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés