Varia 2R-100h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét VARIA 2R-100h-4S sarokablakkal
A Spartherm Varia 2R-100h-4s kandallóbetét a jobb oldali sarkon halad, és acélból készül. A jobb oldalon található oldalsó üveg nagyítja a nagy ablakot. A sütő közepén áll, és jó kilátás nyílik a lángokra. A lencsét ceramicált üvegből készítik, és négyszer kinyomtatják. Az állandó lemosó öblítés másodlagos égési levegőt vezet be az üvegbe, így megakadályozza a lemez túlzott szappanosodását. A sütő tolóajtóval felszerelhető. Kábelcsévélő technológiával könnyen megnyithatja és zárhatja őket. A tűzhely ajtaja bal oldali dugóval van ellátva a tisztításhoz.

A fűtés és a füstgáz elterelés biztosítja a hatékony égést
A gyártó figyelmet fordít a hatékony égéstechnológiára a kandallóbetétekben. Például a Spartherm Varia 2R-100h-4s kandallóbetét elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegőhajlási rendszert használ, amely javítja az égést. Rendelkezésre áll egy Heizgasumlenkung. A faégetés egy mélyebb ágyazattal optimalizált. A praktikus hamutartó doboz elkapja és összegyűjti az égetés során keletkező hamut. A sütő használata után könnyen eltávolíthatja a hamutartót.

Varia 2R-100h-4s nagy szobákhoz és szobákhoz alkalmas
A Spartherm Varia 2R-100h-4s kandallóbetét névleges hőteljesítménye 11 kW. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a nagy szobák és szobák fűtését. A hatékonyság 78%. Mivel a Spartherm Varia 2R-100h-4s kandalló betét önálló tűzhely, passzív házakban és alacsony energiaigényű házakban is használható. Ez a kandallóbetét jó alternatíva, ha magad akarja meghatározni a tűzhely bélését, vagy cserélni a radiátort.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
523 mm
Ajtókeret szélessége
1002 / 412 mm
Teljes szélesség
1148 mm
Teljes mélység
486 mm
A füstcső átmérője
250 mm
Súly
317 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
4 502.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés