Varia 2Lh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia 2Lh-4s kandallóbetét: Élvezze a két oldalról származó tüzet
A Spartherm gyártó a Varia Lh-4s modellel egy kiváló minőségű kandallóbetétet kínál oldalnézetből. A nagyméretű frontális lencsét a bal oldali üveglap egészíti ki. A lemez egy darabból készül, és hőálló üvegkerámiából áll. A beépített mosófolyadék nagymértékben biztosítja, hogy a kandallóbetét belsejében lévő lángoló tüzet ne lássák el. A folyamatos levegőáram biztosítja, hogy egyfajta védőfólia alakuljon ki a panel belsejében. A csontnak vagy más részecskéknek nincs esélye, hogy letelepedjen, és a tűz nézete szabad marad.

Kéménybetét füstgáz-elvezetővel és alacsony fekvésű ágyakkal
A Varia 2Lh-4s kandallóbetét modern égéstechnikával van felszerelve. A levegőt egy elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegőellátás biztosítja. Ez a kombináció lehetővé teszi az optimális légáramlást a tűz minden fázisában a maximális hőnyereség érdekében. A Spartherm gyártó ezt a modellt egy praktikus, beépített hamu dobozban is felszerelte. A tűzhely tisztítása így kényelmesebbé válik.

Erőteljes helyiségfűtés cuddly órákhoz
Az innovatív kábelszalag technológia biztosítja, hogy a tűzhely ajtaja könnyen kezelhető legyen. A kandalló ajtaját egy jobb oldali csuklópánt rögzíti, amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást, és 4 oldalas keret nélküli üvegezéssel van ellátva. Működés közben a Varia 2Lh-4s kandalló betéttel 11 kW névleges hőteljesítményt ér el. Ezért ideális a nagy életterek kellemes hőmérséklet-szabályozásához. A kandallóbetét burkolata választható és tervezhető, így a Spartherm Varia 2Lh-4s tökéletesen illeszkedik belsejébe. Vigyázzunk egy erős teljesítményre és teljes, akadálytalan lángra. Olyan kép, amely a lakóterület új központjává válik, és meghívja Önt, hogy megmaradjon.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
512 / 572 mm
Ajtókeret szélessége
466 / 685 mm
Teljes szélesség
778 mm
Teljes mélység
587 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
257 / 277 kg
Energiahatékonyság
A / A+
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
3 563.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés