Varia 2L-80h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét Varia 2L-80h-4s a Spartherm-től
A Spartherm Varia 2L-80h-4s kandallóbetét egy nagy, kétoldalas ablakú sarokmodell. A kandalló acélból készült és kemény. A tűzhely ajtaja az A1 típus szerint önzáró. Az ajtó felfelé tolható. Tisztítási célból a tűz ajtó jobb oldali megállással van ellátva a tisztításhoz. Egy nagy ablak jó kilátás nyílik a tűzre. Az oldalablak más nézőpontot tesz lehetővé. A nézőablak négyoldalas nyomtatott üvegkerámiából áll, és az oldalán található. Van egy fekete üvegkerete, amely mellette van. Az integrált tárcsás öblítés megakadályozza az üveg túlzott szappanosodását. A másodlagos égési levegő áramlik a lencse mentén, és védőfóliával az üveg előtt áll.

Optimális égés Heizgasumlenkung-tal
A kandallóbetét elsődleges, másodlagos és harmadlagos légterelővel van ellátva a füstgáz eltereléséhez a hatékonyabb égés érdekében. A Heizgasumlenkung további optimalizálja az égést. Az alacsony fekvésű ágy ideális feltételeket biztosít a faégetéshez. A fűtőelem opcionálisan felszerelhető fúvókákkal a külső égés levegő ellátásához. Beállítható kipufogófúvókákkal is rendelkezik. A praktikus hamutartó doboz elkapja és összegyűjti az égetés során keletkező hamut. Ezután a hamutartó könnyen kiüríthető.

Kandalló betét Spartherm Varia 2L-80h-4s nagy terekre
A Spartherm Varia 2L-80h-4s kandallóbetét 10,4 kW névleges hőteljesítményű. Ez a sütő hatékonyan melegíti a nagyobb szobákat és szobákat. A hőteljesítmény-tartomány 7,3 kW és 13,5 kW. A körülbelül 80% -os hatásfok elősegíti az égést és jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az égést sokkal tisztábbá és kevésbé szennyezővé teszi. Mivel ez a kandalló betét önálló tűzhely, a tűzhely passzív házakhoz és alacsony energiaigényű házakhoz is alkalmas. A Spartherm Varia 2L-80h-4s kandallóbetét kiváló választás, ha a kandallót saját díszítéssel szeretné felszerelni, és több szabadságot szeretne élvezni.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,3-13,5 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
513 mm
Ajtókeret szélessége
412 / 802 mm
Teljes szélesség
948 mm
Teljes mélység
489 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
272 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
Hatékonyság
> 80 %
3 773.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés