Varia 2L-55h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét Varia 2L-55h-4s hatékony égéssel
A Spartherm Varia 2L-55h-4s kandallóbetét egy erős kandallóbetét, amely egy széles látó ablak és tömör acél kabát. A tűzhely ajtaját fel lehet nyomni, és jobb oldali ütközővel lehet ellátni a tisztításhoz. A nagy ablak a lehetőséget, hogy bármikor megnézhesse a lángokat. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza, hogy a korom vagy a por lerakódjon az üvegre. A lencsét ceramicált üvegből készítik, és négy oldalra nyomtatják. Az üveg be van helyezve egy rejtett ablakkeretbe. A bal oldali üveg más nézőpontból néz.

A füstgáz elterelés és a Heizgasumlenkung javítja az égést
Az elsődleges, másodlagos és a Tertiärluftumlenkung a füstgáz-elhajláshoz optimalizálja a fa égését. A Heizgasumlenkung az égés optimalizálására is rendelkezésre áll. Ebben a modellben az alsó ágyat csökkentettük, hogy ideális faégetet hozzunk létre. A kályha tisztításának megkönnyítése érdekében a Spartherm Varia 2L-55h-4s kandallóbetét beépített egy praktikus hamutartót. Itt a hamu összegyűjtése és használat után kiüríthető. A fűtőbetét alkalmas egy meglévő üzem cseréjére vagy egy teljesen új kémény létrehozására.

Névleges hőteljesítmény közepes méretű szobákhoz és szobákhoz
A Spartherm Varia 2L-55h-4s kandallóbetét 7 kW névleges hőteljesítménnyel volt felszerelve a kis és közepes méretű helyiségek és helyiségek fűtésére. A 80% -os magas hatásfok elősegíti az égést és jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A hőteljesítmény tartománya 4,9 és 9,1 kW között van. Ez a kandalló önállóan felmelegíti a helyiség levegőt, ami azt jelenti, hogy a szoba oxigént nem érinti. A külső égés levegőellátása ezt a kályhát különösen vonzóvá teszi a passzív házak és a jól szigetelt helyiségekkel rendelkező házak tulajdonosai számára.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
A termikus teljesítmény
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
516 mm
Ajtókeret szélessége
391 / 583 mm
Teljes szélesség
654 mm
Teljes mélység
462 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
222 kg
Hatékonyság
> 80 %
BImSchV tanusítvány
Energiahatékonyság
A+
3 086.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés