Varia 2L-100h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia 2L-100H-4S: Ez a tűz a sarkon halad
Tűz akarja észrevenni! Ezért a vizuális üvegezés valószínűleg a kandalló legfontosabb szempontja. A Spartherm gyártó Varia 2L-100H-4S kandallóbetétje balra van a sarokban, így két különböző nézőpontból nézheti meg a lángokat. Az integrált lemez öblítés nagymértékben megakadályozza a korom vagy más szennyeződések lerakódását. Ez hosszú távon világos képet nyújt a Varia 2L-100H-4S-ről. A tűzajtót teljesen modern módon lehet kinyitni, ami az égéstér könnyű tisztítását is biztosítja. A hamutartóval és a hamutartóval együtt a hamut gyorsan eltávolítják.

A kandallóbetét egyedi fedele
A kandalló betét nagyszerű, hogy előregyártott burkolatok nélkül szállítják. Tehát Ön is kreatív lehet, és teljesen egyedi designt hozhat létre. Ha szereted a rusztikus megjelenést, miért nem díszíted a Spartherm Varia 2L-100H-4S kandalló betétét természetes kővel? Természetesen modernebb a vakolt felület. Ez utóbbit festéssel is festhetjük, és így tovább tervezhetjük. A Spartherm Varia 2L-100H-4S kandalló betét egyszerűen illeszkedik bármilyen belső térbe.

A kémény többszörös elfoglaltsága? Ezzel a kandalló beillesztéssel lehetséges!
A 11 kW-os Varia 2L-100H-4S kandallóbetét gyorsan és hatékonyan képes nagy teret melegíteni. A 78% -ot meghaladó megfelelő hatékonyság biztosítja a tiszta és gazdaságos égést. A Varia 2L-100H-4S Spartherm kandallóbetét önzáró tűz ajtóval felszerelhető. Sem a füst, sem a szikra észrevétlenül nem léphet be a nappaliba. Ez teszi ezt a kandallót érdekesnek a kémény többszörös foglaltsága szempontjából. A külső levegőellátásnak és az opcionális légcsatlakozásnak köszönhetően a Varia 2L-100H-4S kandallóbetét külső égési levegővel támogató módon felmelegíti a helyiség levegőt.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
523 mm
Ajtókeret szélessége
412 / 1002 mm
Teljes szélesség
1148 mm
Teljes mélység
486 mm
A füstcső átmérője
250 mm
Súly
317 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
4 502.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés