Varia 1Vh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét 1Vh-4S Varia Spartherm:; Változtatható magasság a maximális tervezés szabadságához
Szeretné, ha a tűz a legjobban látná? Szeretné élvezni ezt az egyedülálló hangulatot? Ezután a Spartherm gyártótól a Varia 1Vh-4S kandallóbetétben van a megfelelő helyen. Széles üvegezésű ablakainak köszönhetően a lángok játékát gyönyörű panorámában mutatják be. A tűzajtó magassága változóan állítható, hogy mindig a tűz mellett legyen. A beépített mosófolyadék megakadályozza a Varia 1Vh-4S kandallóbetétek korom vagy más szennyeződés lerakódását. Tehát nem kell folyamatosan zavarnia a bosszantó tisztítást.

Az álcázás választása: mi lehet a Spartherm kandalló betétére?
Nem számít, hogy a lakás modern stílusban vagy rusztikusan van-e berendezve, a Spartherm Varia 1Vh-4S kandallóbetétet külön-külön lehet igazítani minden kívánsághoz. Fontos, hogy a burkolat mind hőálló, mind tűzálló legyen. Ezért a közelebbi választékban számos anyag található: természetes kővel a Varia 1Vh-4S kandalló betét rusztikus megjelenést kap, ami tökéletesen illeszkedik a vidéki stílushoz. Ha modernebb megközelítést szeretne, akkor csak megragadja a rozsdamentes acélt vagy a kitett betont. A kitett beton előnye, hogy festékkel is festhető.

A külső égéslevegő-csatlakozásnak köszönhetően kellemes helyiség-klíma
A 11 kW-os névleges hőteljesítménye és 80% -os hatékonysága mellett a Varia 1Vh-4S kandallóbetét nemcsak nagy teljesítményű, hanem hatékonyan és tisztán is felmelegíti. Ez lehetővé teszi, hogy gazdaságosan melegítsen egy közepes és nagy szobát, ami a környezetet és a pénztárcáját is boldoggá teszi. Választhatóan a Varia 1Vh-4S Spartherm kandallóbetét önzáró tűz ajtóval is felszerelhető. Szintén alkalmas a kémény többszörös elhelyezésére. A külső levegő csatlakozással a helyiség levegőjétől függetlenül felmelegszik. Ez az értékes oxigént érintetlenül hagyja, ami kellemes beltéri klímát biztosít.

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
513/573 mm
Ajtókeret szélessége
671 mm
Teljes szélesség
805 mm
Teljes mélység
574 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
255 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BlmSchV tanusítvány
2 596.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés