Varia 1V-4S
Termékleírás
Specifikációk

Modern minden értelemben: Varia 1V-4-es kandallóbetét a Spartherm-től
A két elemből egyenes vonalak és egyszerű formák alakulnak ki, a Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetét kialakítása. De ennek a minimalizmusnak is van jelentősége, mert a tűznek minden szemnek kell összpontosítania. Ezért a kandalló nagy panorámás üvegezéssel volt felszerelve. Tehát megcsodálhatja a lángok játékát minden dicsőségében. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza a korom vagy más törmelék leülepedését. A Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetét mindig a teljes perspektíva. Ugyanakkor a tisztítási erőfeszítések a határok között maradnak.

Egyedi tűzoltó ajtó: változó ajtóállvány és állítható magasság
A Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetét minden otthonába illeszkedik. Lehetővé teszi egy álruhát, amely teljesen az Ön személyes elképzeléseinek megfelelően kialakítható. Mindaddig, amíg a felhasznált anyag hőálló és tűzálló, hagyja, hogy a kreativitás vadon élő legyen. A Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetétben az ajtóállvány változó, ezért mind a bal, mind a jobb oldalon lehet. A magasság is állítható. Ily módon a Spartherm Varia 1V-4-es kandallóbetétet a lakáshoz illesztheti, ahol mindig jó alakot készít.

Ash serpenyő az egyszerű tisztításhoz: kandallóbetét Varia 1V-4s
A 11 kW-os névleges hőteljesítmény és a 80% -ot meghaladó hatékonyság a Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetét erősen és hatékonyan felmelegszik. Így egy közepes és nagyobb szobát csak viszonylag kis mennyiségű üzemanyaggal melegíthet. Az égéskamrában alacsony fekvésű ágy van, így az égés során magasabb hőmérsékletet érhetünk el. A Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetét külső égéstermék-fúvókával szerelhető fel, amely a helyiség levegőjétől függetlenül felmelegíti. Ez is érdekes lehet az alacsony energiájú és passzív házak számára. A Spartherm Varia 1V-4s kandallóbetétet beépített hamutartó doboz biztosítja a könnyű és kényelmes tisztításhoz.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
11,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,7-14,3 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
512 / 572 mm
Ajtókeret szélessége
675 mm
Teljes szélesség
765 mm
Teljes mélység
558 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
225 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BImSchV tanusítvány
2 446.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés