Varia 1V-100h-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Varia 1V-100h - Modern design és technológia
A Varia 1V-100h Spartherm kandallóbetét kiváló minőségű és modern fűtőbetét, amely nemcsak az időt takarítja meg. Inkább meggyőzte ezt a kandalló betétet a Sparthermtől is technikai szinten. A fűtőbetét kifinomult égéstechnikával rendelkezik, folyamatosan fejlődő mechanizmusok a levegőellátás és a füstgázcsatorna számára, valamint egy kényelmes szélvédőtisztítás. Mindez teszi a Spartherm Varia 1V-100h kandallóbetétet egy presztízs objektumnak és különleges típusú égetésnek.

Spartherm Varia 1V-100h: Nagy teljesítmény a hatékony működéshez
A Varia 1V-100h Spartherm kandallóbetéte rendkívül nagy látóablakával tökéletesen kihasználja a tüzet. A sima futó kemence ajtaja a tisztításhoz felfelé tolható és előre billenthető. A Varia 1V-100h Spartherm kandallóbetéje 7,3–13,5 kW hőteljesítménytartománya 80% -os hatékonysággal. Ezek a magas hatásfokok hatékony működést biztosítanak, ami kellemes hangulatot kölcsönöz a kellemes melegnek. Ezen túlmenően az égéstérben lévő alacsony fekvésű ágy hozzájárul a Varia 1V-100h Spartherm kandallóbetét ideális faégetéséhez. Az alsó rész egy beépített hamutartó doboz, amely különösen egyszerűvé teszi a tisztítást.

Spartherm kiegészítők a nagyobb kényelem érdekében
A Spartherm gyártó különféle kiegészítőket kínál, amelyek a Varia 1V-100h Spartherm kandallóbetét működését még kényelmesebbé teszik. Ilyen módon Ön is vásárolhat önzáró tűzhelyajtót. Az automatikus zárás biztosítja a kandalló biztonságos működését. Továbbá a Spartherm fúvókát kínál, amely lehetővé teszi a külső égés levegőellátását. Így a Spartherm Varia 1V-100h kandalló betét nem húz ki levegőt a helyiségből, hanem csak kívülről. Élvezze a kellemes és kiegyensúlyozott szoba-klímát. A Spartherm-i Varia 1V-100h kandallóbetétek jellemzői az egyszerűség, a modernitás és a tökéletes technológia. Meggyőzze magát a kiváló minőségű és modern hőadóktól.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,3-13,5 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80 %
Ajtókeret magassága
700 mm
Ajtókeret szélessége
1006 mm
Teljes szélesség
1141 mm
Teljes mélység
490 mm
A füstcső átmérője
250 mm
Súly
394 kg
Energiahatékonyság
A+
BlmSchV tanusítvány
4 658.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés