Speedy Ph-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét Spartherm Speedy Ph-4S kerek lencsével
A Spartherm egy németországi családi vállalkozás, amely sokoldalú kandallómegoldásokra szakosodott. Akár kandalló, kályha, akár bioetanol kályha, a Spartherm nagyszerű és sokoldalú hangulatos hőforrást kínál minden ízléshez. A cég mindig arra koncentrál, hogy hangsúlyozza a kandalló kényelmét és a lehető legjobb műszaki feltételeket teremtse meg.

Kerek kandalló betét tolóajtóval
Ha kerek kandallót keres egy különösen nagy üveg elülső oldalán, akkor alig fog hiányozni a Spartherm Speedy Ph-4S. A kerek modellnek 180 ° -os üvegtáblája van, amely nemcsak a kandalló szívében megnyugtató lángok nyomainak egyoldalas megjelenítését teszi lehetővé. Mivel ez egy tolóajtó, amelyet felfelé nyomnak, hogy kinyissa, a beépítési hely rugalmasan is megválasztható.

Lehet, hogy már megbotlott a 4S utótaggal. Ez csak azt jelzi, hogy az üvegkerámia üveglap mindkét oldalán nyomtatott él van, és nemesacél rozsdamentes acél fogantyúval van ellátva a kinyitáshoz.

Az, hogy hogyan kívánja elkészíteni a láng képet, teljesen rajtad múlik. Választhat a standard fekete vagy polírozott rozsdamentes acél ajtó között. Ezzel szemben a kandalló burkolásának teljes tervezési szabadsága van, mivel a Spartherm Speedy Ph-4S csupán a kandalló szíve. Így tökéletesen adaptálhatja a kandallót a dekorációhoz, és kiválaszthatja az Ön számára megfelelő kialakítást.

Égetőkamra hőtároló tűzoltó béléssel
A szív számára természetesen a műszaki értékek döntő érvek. A Spartherm Speedy Ph-4S névleges hőteljesítménye 7 kW. Tehát elég erős ahhoz, hogy meleget is megtöltsön a leg tágabb nappali. A több mint 80% -os fantasztikus hatékonyság azt is mutatja, hogy alig veszít hőt feleslegesen, és szinte az összes termelt hő hasznosítja a helyiségeket. Az égési kamra burkolata további előmozdítja azt a tényt, hogy a lehető legtöbb hőt adja ki a helyiségeinek. Az erre a célra felhasznált Samot anyag kiváló hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, így elnyeli az égési kamrában keletkező hőt, és azt a tűz felgyújtása után akár a helyiségbe engedheti. A teljes égési folyamat a lehető legkevésbé környezetbarát, és így megfelel a környezetvédelmi előírások BlmSchV 2. szakaszának minden előírására.

Kiegészítők az égési ellenőrzéshez
A Spartherm Speedy Ph-4S felszerelhető az S-Thermatik és az S-Thermatik Pro égésvezérlővel, amelyet kifejezetten a Spartherm számára fejlesztettek ki a bonyolult működés érdekében, amely következetesen optimális égést biztosít. Ez a kis kiegészítés megakadályozza a rossz égést, lehetővé téve a hatékonyabb energiafelhasználást jelentősen kevesebb kibocsátással.

A modern és tartós Spartherm Speedy Ph-4S nem csupán hőforrás, amely kellemes meleget terjeszt otthonában, hanem kerek kivitelével is nagyon különleges karizmával rendelkezik.

Magasság
142 cm
Szélesség
52 cm
Mélység
54 cm
Tömeg
210 kg
Hatékonyság
> 80 %
TÜV-tanúsítvány
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés