Quadra Wall
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Quadra fal - egyidejűleg mind az ökológiailag, mind a modern környezetben
A családi tulajdonban lévő Spartherm cég a legmagasabb színvonalú és modern, modern dizájnnal meggyőzi. Emellett a Spartherm az európai piacvezető a kéménygyártás és égéstechnika területén, és olyan modelleket fejleszt, mint a Spartherm Quadra fal.

A bioetanol egy erőforrás-megtakarító üzemanyag, amely megújuló erőforrásokból áll, és az égés még CO2-semleges. A Spartherm teljes mértékben új dimenzióban teljesíti a környezetvédelmi követelményeket, ötvözve az életmódot és az ökológiát. A bioetanol biztonságos az egészségre is, mivel korom nélkül ég, és nem tartalmaz ként és egyéb mérgező összetevőket. Ezenkívül a környezetvédelmi szempontból tudatos vállalat, a Spartherm csak a 96% -os tisztaságú bioetanolt ajánlja.

A környezetvédelmet stílusos és modern dizájnnal ötvözi
Ez a minimalista, 25 kg-os szemet gyönyörködtető rendkívül helytakarékos, mivel a falhoz csatlakozik. Ez a rögzítés bármilyen típusú falon lehetséges és nagy erőfeszítés nélkül csatlakoztatható.

A Spartherm Quadra fal szálcsiszolt rozsdamentes acélból vagy fekete üveglappal kapható. De függetlenül attól, hogy az egyenes vonalak és élek színesek, csodálatos kontrasztban állnak a Robax üveglapja mögött lenyűgöző lángjátékokkal. Ezek nem csak védelemként szolgálnak, hanem többször is tükrözik a lángokat. Tehát az új bioetanol kandalló hangulatos légkört teremt minden környezetben, és különösen hideg napokat teremt.

Elragadó lángjáték
Továbbá, a tiszta Robax üveglap biztosítja a lángminta teljes nézetét, és csak legfeljebb 300 mm-es biztonsági távolság van az éghető anyagoktól. A lángokat úgynevezett wick égő generálja.

A Spartherm Quadra fal tartálytérfogata 2,6 liter, és tartós, körülbelül 5 órás égést eredményez. 84 m³ térfogatot kell biztosítani, hogy elegendő oxigén maradjon a levegőben. Az égő fogyasztása kb. 0,5 l / óra, és ennek megfelelően hosszú élvezetet tesz lehetővé a tűz játékban.

Helytakarékos, környezetbarát és modern. Mit lehetne még egy kandallóból remélni? A Spartherm Quadra fal kellemes esti órákban, különösen a sötét évszakokban kíséri Önt, és kellemes hangulatot teremt a helyiségekben.

Magasság
103 mm
Szélesség
600 mm
Mélység
292 mm
Tömeg
25 kg
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
Égési idő
5 óra
TÜV-tanúsítvány
Minimális szobatér
84 m3
Tartály térfogat
2,6 L
1 260.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés