Quadra Base
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Quadra Base - Kis, de szép
A Spartherm Quadra Base 600 mm széles és 292 mm mély. Így tökéletesen illeszkedik az asztal közepére, legyen az étkezőasztal vagy dohányzóasztal. Annak érdekében, hogy az ellenfelek még mindig látják egymást, a 103 mm magasság nagyon alacsony. De néhány centiméter hozzáadásra kerül, mert az asztali kémény közepén levő széles lángokat két üvegtábla mögött elhagyták, amelyek egyrészt védik a lángokat a huzatoktól, másrészt a tűz fényét többször is tükrözik, és még jobban kiemelik.

A Spartherm Quadra Base fekete üvegből és szálcsiszolt rozsdamentes acélból készül, amely egyaránt tartós és rendkívül nemes kombináció. A viszonylag kis súlyú, mindössze 19 kilogramm súly miatt a mini-kémény jól szállítható. A helyszín a Spartherm Quadra Base szinte nincs előnyben részesítve, bárhol is jól érzi magát, még akkor is, ha nincs kitéve az időjárásnak.

Új üzemanyag: bioetanol
A bioetanol előnye, hogy nincs szükség kéményre vagy füstre. Az égés csak vízgőzt és szén-dioxidot termel, ami azt jelenti, hogy a telepítési helyiségben nem kell számítania a kibocsátásokra. Mindazonáltal az égési folyamat oxigént fogyaszt, ezért legalább 84 m³ térfogat javasolt. Hő keletkezik, amelyet figyelembe kell venni, amikor a Spartherm Quadra Base díszíti az asztalt. A kandalló lapos alakja miatt nagyon stabil, ha egy nyugtalan keze megfordítja a kandallót, biztosítják a szivárgás elleni védelmet. Az üzemanyag-sapka biztonságosan és a kanócon keresztül a bioetanol nem áramlik ki. Mindent egybevetve, egy tartály elégséges az 5 órás égési időre.

A wick égő a piac egyik legbiztonságosabb bioetanolégője. Vele együtt a gyújtásnál nem várható deflagráció. Ezen túlmenően egy nyomáscsökkentő szelep van felszerelve, és egy szintjelző van beépítve úgy, hogy a megfelelő működés során semmi sem baj. A részletes üzemeltetési utasítások bizonytalanságot okoznak.

Legmagasabb minőségi előírások
A Spartherm fenntartja magának a jogot, hogy minden terméket alaposan megvizsgáljon, elhagyva a legmodernebb létesítményeket. A Spartherm Quadra Base kicsomagolásakor és üzembe helyezésénél a lehető legnagyobb biztonságot és a legmagasabb szintű biztonságot számíthatja. A felhasznált bioetanolnak azonban nem szabad 96-97,5% -nál kisebbnek lennie, mivel az üzemanyag egyébként befolyásolhatja a láng színét és az égés minőségét.

A Spartherm Quadra Base egy igazi gyöngyszem minden asztalon és jó hangulatot kölcsönöz a bosszantó füst nélkül.

Magasság
103 mm
Szélesség
600 mm
Mélység
292 mm
Tömeg
19 kg
Minimális szobaméter
84 m3
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
TÜV-tanúsítvány
Égési idő
5 óra
1 135.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés