Premium V-2R-80h
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Premium V-2R-80h: az építészeti csoda

A Spartherm Premium sorozata rendkívül különleges küldetést tűzött ki célul: a precíz tervezést és a tökéletes működést. A Spartherm V-2R-80h kandallóbetét lenyűgözően mutatja be, hogyan valósult meg ez a cél. A dizájn modern és letisztult. Minden üzemeltetéshez szükséges elem – például az ajtó fogantyúja, különböző vezérlői – rejtve vannak, egybeesnek a felülettel, így semmi sem vonhatja el a figyelmet a tűz látványáról.

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét keret nélküli üvegezéssel rendelkezik. Ez a kandallóbetét ideális választás lehet azok számára, akik sarokmodellt szeretnének, és közben a tűz teljes látványát élvezni szeretnék.

Speciális üvegezés

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét üvegezése keret nélküli, és speciális üvegkerámiából készül, melyet különleges átlátszóság jellemez, és amelyen sokkal kisebb a visszaverődés, mint más hagyományos kandallóbetét modelleken, így gyönyörűen adja vissza a tűz látványát. Ráadásul ennek köszönhetően a korom mindössze minimálisan tapad meg az üvegfelületen, a beépített alsó ütköző segítségével előre hajtható kandallóbetét tisztítása pedig végtelenül egyszerűvé válik.

Modern ajtók

A Spartherm Premium kandalló égésterének ajtaját a legmodernebb technológiával készítették. A beépített visszacsapódásgátló rendszer segítségével könnyedén és csendesen nyithatja fel kandallójának ajtaját. A titok a mechanikai komponensekben rejlik: a Spartherm acél sodrony kábeleket használ a liftes szerkezetben. Opcionálisan felszerelheti a Premium V-2R-80h modelljét önzáró ajtóval, ha a kandallóbetét megfelelően van hozzákötve a kéményhez.

A még nagyobb kényelemért, modernitásért és luxusérzetért a V-2R-80h kandallóbetétet SESAM-2 technológiával is felszerelheti, ami annyit jelent, hogy egy távirányító segítségével a kandallóbetét ajtaját elektromosan tudja felemelni, illetve lezárni. Ezt a technológiát a Spartherm tökéletesre fejlesztette, hiszen akkumulátor tartalékának köszönhetően az elektromos nyitószerkezet áramkimaradás esetén is még többször használható, a későbbiekben pedig átválthat kézi működtetésre.

Okos tervezés kifinomult funkciókkal

A Spartherm prémium sorozatának minősége már a termelésben is nyilvánvaló. Ez az a konstrukció, amely hosszú élettartamot is biztosít. A kandallók csupán 50 kiváló minőségű alkatrészből készülnek. Ezzel a koncepcióval a Spartherm eléri, hogy a prémium modellek, mint például az A-3RL-60h fűtőbetét, különösen megbízhatóak a működés közben. Egy egyszerű tényt vettek alapul: minél kevesebb a mozgatható alkatrész annál kevesebb a hibalehetőség.

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét a generált hőt továbbíthatja a szomszédos helyiségekbe, ha a légfűtéses verziót választja. Ilyen esetekben szigetelt alumínium csöveken keresztül elvezetheti a hőt több helyiségekbe.

Intelligens fűtés az S-Thermatik NEO készülékkel

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távirányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kematik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, amivel az égés mindig optimálisan szabályozott. Ilyen esetekben a lehető legalacsonyabbá válik a kibocsátás, nincs alul-, illetve túlfűtöttség, vagyis nincs felesleges tüzelőanyag-fogyasztás, de mindeközben az égés a lehető leghatékonyabb. Az S-Thermatik NEO a tökéletes nyomonkövetést biztosítja az audiovizuális jelek segítségével, vagyis például azt is megmutatja, hogy mikor kell tűzifát dobni a tűzre.

A kéményhuzat szabályozása automatikusan történik a prémium modellek esetében, amennyiben az S-Kematik technológiát használja. A szabályozás mindig automatikusan alkalmazkodik a nyomásfeltételekhez, gyakran az időjárási viszonyoktól függően. Így a biztonságos füstgáz-eltávolítás garantált.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,5 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,4-13,7 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80 %
Ajtókeret magassága
501 mm
Teljes szélesség
993 mm
Teljes mélység
594 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
350 kg
Energiahatékonyság
A+
Ajtókeret szélessége
807 / 408 mm
BlmSchV tanusítvány
5 049.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés