Premium V-2L-80h
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Premium V-2L-80h: az építészeti csoda

A prémium sorozathoz tartozó Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetét különösen precíz tervezéssel és kifinomult technológiával készült. Az üzemeltetéshez szükséges elemek, mint például az ajtó fogantyúja, finoman be van ágyazva a felületbe. A Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetétnél sem a vezérlők, sem a felesleges acélrudak nem vonják el a figyelmet a gyönyörű lángoktól.

Speciális üvegezés

A Spartherm Premium V-2L-80h kandallóbetét üvegezése keret nélküli, és speciális üvegkerámiából készül, mely gyönyörűen adja vissza a tűz látványát, és amelyen sokkal kisebb a visszaverődés, mint más hagyományos kandallóbetét modelleken. Ráadásul ennek köszönhetően a korom mindössze minimálisan tapad meg az üvegfelületen, a beépített alsó ütköző segítségével előre hajtható kandallóbetét tisztítása pedig végtelenül egyszerűvé válik.

Kényelem a technológiának köszönhetően – az elektromos vezérlés

A Spartherm különösen nagy figyelmet szentelt a V-2L-80h kandallóbetét tolóajtajának. Finom záró rendszerrel felszerelt, ami által liftes ajtaja nem csak könnyedén nyitható, hanem csendesen zárható is. A kifinomult liftes mechanizmus azonban nem az egyetlen olyan technológia, amelyet a Spartherm prémium betétei kínálnak.

Elektromos vezérlés

A még nagyobb kényelemért, modernitásért és luxusérzetért a V-2L-80h kandallóbetétet SESAM-2 technológiával is felszerelheti, ami annyit jelent, hogy egy távirányító segítségével a kandallóbetét ajtaját elektromosan tudja felemelni, illetve lezárni. Ezt a technológiát a Spartherm tökéletesre fejlesztette, hiszen akkumulátor tartalékának köszönhetően az elektromos nyitószerkezet áramkimaradás esetén is még többször használható, a későbbiekben pedig átválthat kézi működtetésre.

Hozzon ki többet a tűzből

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét a generált hőt továbbíthatja a szomszédos helyiségekbe, ha a légfűtéses verziót választja. Ilyen esetekben szigetelt alumínium csöveken keresztül elvezetheti a hőt több helyiségekbe.

Intelligens fűtés az S-Thermatik NEO készülékkel

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távirányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kematik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, amivel az égés mindig optimálisan szabályozott. Ilyen esetekben a lehető legalacsonyabbá válik a kibocsátás, nincs alul-, illetve túlfűtöttség, vagyis nincs felesleges tüzelőanyag-fogyasztás, de mindeközben az égés a lehető leghatékonyabb. Az S-Thermatik NEO a tökéletes nyomonkövetést biztosítja az audiovizuális jelek segítségével, vagyis például azt is megmutatja, hogy mikor kell tűzifát dobni a tűzre.

A kéményhuzat szabályozása automatikusan történik a prémium modellek esetében, amennyiben az S-Kematik technológiát használja. A szabályozás mindig automatikusan alkalmazkodik a nyomásfeltételekhez, gyakran az időjárási viszonyoktól függően. Így a biztonságos füstgáz-eltávolítás garantált.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,5 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,4-13,7 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
501 mm
Ajtókeret szélessége
408 / 807 mm
Teljes szélesség
993 mm
Teljes mélység
594 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
350 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
80 %
BlmSchV tanusítvány
5 049.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés