Premium A-U-70h
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Premium A-U-70h: Innovatív prémium kandallóbetét


A különleges kandallók különleges helyet igényelnek. A Spartherm Premium A-U-70h kandalló pont ilyen, hiszen a kialakítás és a dizájn tökéletesen illeszkedik az olyan terekbe, ahol központban akarjuk látni a tüzet. A Spartherm Premium A-U-70h kandalló nem csak ígérget, hiszen nincs a piacon még egy ilyen betét ami ekkora méret mellett ilyen lenyűgözően tárja elénk azt a panorámát, amit mindig is szerettünk volna élvezni, ha a kandallózás élményére gondolunk.

Speciális üvegezés
A Spartherm Premium A-3RL-60h kandallóbetét üvege speciális üvegkerámiából készül, melyre jellemző a nagy átlátszóság és sokkal kevesebb visszaverődés. Az üveg illesztéseinek kiképzése szintén nem hagyományos, hiszen a tökéletes összecsiszolás mellett egy minimális ívet kapnak, így illeszkednek tökéletesen egymáshoz. A tisztaüveg rendszer pedig segít, hogy ezek az üvegek az égés közben is tiszták maradjanak. A lemez a Spartherm Premium A kerethez csatlakoztatott alsó ütköző, különösen egyszerűvé teszi a tisztítást, hiszen az oldalsó üvegek egy szerkezet segítségével 45 fokban dönthetőek és a rögzítésnek köszönhetően fixek maradnak nyitott állapotban is.

Okos tervezés kifinomult funkciókkal
A Spartherm prémium sorozatának minősége már a termelésben is nyilvánvaló. Ez az a konstrukció, amely hosszú élettartamot is biztosít. A kandallók csupán 50 kiváló minőségű alkatrészből készülnek. Ezzel a koncepcióval a Spartherm eléri, hogy a prémium modellek, mint például az A-3RL-60h fűtőbetét, különösen megbízhatóak a működés közben. Egy egyszerű tényt vettek alapul: minél kevesebb a mozgatható alkatrész annál kevesebb a hibalehetőség.

Garancia: 5 év, azzal a lehetőséggel, hogy a Spartherm család részeként akár 10 évig is meghosszabbítható.

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távírányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kamatik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, így téve még tökéletesebbé a kandallózás élményét.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

 

Névleges hőteljesítmény
11,4 kW
Termikus teljesítmény tartomány
8,0 - 14,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
501 mm
Ajtókeret szélessége
741 / 501 / 741 mm
Teljes szélesség
978 mm
Teljes mélység
675 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
357 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
> 80 %
BlmSchV tanusítvány
7 003.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés