Premium A-3RL-80h
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Premium A-3RL-80h: Az innovatív prémium kandallóbetét

A kandallók szíve a tűz, azonban gyönyörű lángjait nem minden gyártó képes kellőképpen megmutatni. A Spartherm „prémium” termékcsaládjában a látvány és funkció tökéletes szimbiózisának megteremtését tűzte ki célul annak érdekében, hogy a tűzre összpontosítson. A Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetét modern és letisztult megjelenésével elősegítette eme cél megvalósítását. A kialakítása úgy van megtervezve, hogy a vezérlők és a lemezszerkezetek teljesen rejtve legyenek. A Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetétnek üvegezése keret nélküli, így a lobogó tüzet úgy pásztázhatja, mintha egy kirakatban lenne kiállítva, vagyis látványa maximális.

Speciális üvegezés

A Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetét speciális üvegkerámiából készül, mely gyönyörűen adja vissza a tűz látványát, és amelyen sokkal kisebb a visszaverődés, mint más hagyományos kandallóbetét modelleken. Ráadásul ennek köszönhetően a korom mindössze minimálisan tapad meg az üvegfelületen, a beépített alsó ütköző segítségével előre hajtható kandallóbetét tisztítása pedig végtelenül egyszerűvé válik.

Elektromos vezérlés

A Spartherm Premium A-3RL-80h kandallóbetét az egyik legmodernebb, SESAM-2 technológiával van felszerelve, ami annyit jelent, hogy egy távirányító segítségével a kandallóbetét ajtaját elektromosan tudja felemelni. A technológiát a Spartherm tökéletesre fejlesztette, hiszen akkumulátor tartalékának köszönhetően az elektromos nyitószerkezet áramkimaradás esetén is még többször használható, a későbbiekben pedig átválthat kézi működtetésre.

Okos tervezés kifinomult funkciókkal

A Spartherm prémium sorozatának minősége már a termelésben is nyilvánvaló volt. Ez az a konstrukció, amely hosszú élettartamot is biztosít. A kandallók csupán 50 kiváló minőségű alkatrészből készülnek. Ezzel a koncepcióval a Spartherm eléri, hogy a prémium modellek, mint például az A-3RL-80h fűtőbetét, különösen megbízhatóak a működés közben. Egy egyszerű tényt vettek alapul: minél kevesebb a mozgatható alkatrész annál kevesebb a hibalehetőség.

A Spartherm Premium V-2R-80h kandallóbetét a generált hőt továbbíthatja a szomszédos helyiségekbe, ha a légfűtéses verziót választja. Ilyen esetekben szigetelt alumínium csöveken keresztül elvezetheti a hőt több helyiségekbe.

Ha a legnagyobb biztonságra törekszik a kandallóbetét kiválasztásánál, a kandallóbetétet önzáró ajtóval is megrendelheti.

Intelligens fűtés az S-Thermatik NEO készülékkel

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távirányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kamatik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, amivel a lehető legalacsonyabbá válik a kibocsátás, nincs alul-, illetve túlfűtöttség, vagyis nincs felesleges tüzelőanyag-fogyasztás, de mindeközben az égés a lehető leghatékonyabb. Az S-Thermatik NEO a tökéletes nyomonkövetést biztosítja az audiovizuális jelek segítségével.

A kéményhuzat szabályozása automatikusan történik a prémium modellek esetében, amennyiben az S-Kematik technológiát használja. A szabályozás mindig automatikusan alkalmazkodik a nyomásfeltételekhez, gyakran az időjárási viszonyoktól függően. Így a biztonságos füstgáz-eltávolítás garantált.

Garancia: 5 év, azzal a lehetőséggel, hogy a Spartherm család részeként akár 10 évig is meghosszabbítható.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Termikus teljesítmény tartománya
8,0-14,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
501 mm
Ajtókeret szélessége
418 / 796 / 418 mm
Teljes szélesség
972 mm
Teljes mélység
655 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
337 kg
Energiahatékonyság
A+
Hatékonyság
80 %
BImSchV tanusítvány
6 727.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés