Premium A-3RL-60h
Termékleírás
Specifikációk

A prémium sorozat mottója: 0% keret, 100% tűz.

A Spartherm Premium termékcsalád egyértelmű üzenetet ad a versenytársaknak. A tervezés és a funkció tökéletes egységet képez, a tűz és a fűtés teljesen újbóli megjelenítéséhez.

A-3RL-60h: Innovatív prémium kandallóbetét
A tűz minden kandalló szíve, de nem minden gyártó képes a lángokat megfelelő formában bemutatni. A Spartherm a "prémium" termékcsaládban a cél és a funkció tökéletes szimbiózisának megteremtését tűzte ki célul, annak érdekében, hogy a tűzre összpontosítson. A Spartherm Premium A-3RL-60h kandallóbetét modern és rendezett megjelenésével megvalósítja ezt a célt. A kialakítás úgy van megtervezve, hogy a vezérlők és a lemezszerkezetek teljesen rejtve legyenek a keret síkjában.

Speciális üvegezés
A Spartherm Premium A-3RL-60h kandallóbetét üvege speciális üvegkerámiából készül, melyre jellemző a nagy átlátszóság és sokkal kevesebb visszaverődés. Az üveg illesztéseinek kiképzése szintén nem hagyományos, hiszen a tökéletes összecsiszolás mellett egy minimális ívet kapnak, így illeszkednek tökéletesen egymáshoz. A tisztaüveg rendszer pedig segít, hogy ezek az üvegek az égés közben is tiszták maradjanak. A lemez a Spartherm Premium A kerethez csatlakoztatott alsó ütköző, különösen egyszerűvé teszi a tisztítást, hiszen az oldalsó üvegek egy szerkezet segítségével 45 fokban dönthetőek és a rögzítésnek köszönhetően fixek maradnak nyitott állapotban is.

Okos tervezés kifinomult funkciókkal
A Spartherm prémium sorozatának minősége már a termelésben is nyilvánvaló. Ez az a konstrukció, amely hosszú élettartamot is biztosít. A kandallók csupán 50 kiváló minőségű alkatrészből készülnek. Ezzel a koncepcióval a Spartherm eléri, hogy a prémium modellek, mint például az A-3RL-60h fűtőbetét, különösen megbízhatóak a működés közben. Egy egyszerű tényt vettek alapul: minél kevesebb a mozgatható alkatrész annál kevesebb a hibalehetőség.

Garancia: 5 év, azzal a lehetőséggel, hogy a Spartherm család részeként akár 10 évig is meghosszabbítható.

A prémium sorozatú kandallóbetétek a legmagasabb minőségűek és a legmodernebb technológiát használják. A SESAM-2 távírányítóval működtethető ajtó, az automatikus S-Thermatik égéstermék-szabályozó és az S-Kamatik-2 kiegészítőként minden termékhez opcióként rendelhető, így téve még tökéletesebbé a kandallózás élményét.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
7,0-13,0 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
> 80 %
Ajtókeret magassága
501 mm
Ajtókeret szélessége
387 / 596 / 387 mm
Teljes szélesség
772 mm
Teljes mélység
625 mm
A füstcső átmérője
200 / 250 mm
Súly
279 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
6 140.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés