Oxford 700
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Oxford 700 - A bizonyos dolgokért a szobákban
Rendkívül szembetűnő látványt keres, amely diszkrét és kifogástalan? Ezen kívül szeretne tartósan hangulatos légkört biztosítani, de mindegyikben nem találtad meg? Ezután pontosan ezt a megoldást kínáljuk a Spartherm Oxford 700-mal. Nem fogod megtalálni minden második szobában, és a barátaid és ismerősei irigységet fognak érezni e nemes gyöngyszemért.

Sok előny
A családi kézben lévő Spartherm tűzhelynek a megjelenése mellett más előnyei is vannak: A kandallót bármilyen falra helyezheti anélkül, hogy egy füstelvezető rendszerhez kötődne. A kandalló fali modellként és beépített modellként is kapható. Emellett a Spartherm Oxford 700, szemben a hagyományos kályhával, amely szinte nem szennyeződik, és ezért alig bocsát ki kibocsátást. A Spartherm arra törekszik, hogy ökológiai szempontból fenntartható berendezéseket hozzon létre, ezért ismét tiszteletre méltó, mert a bioetanolt környezetbarát és fenntartható üzemanyagnak tekintik. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott helyszín minimális térfogata 111 köbméter az egészséges beltéri klíma fenntartásához a Spartherm Oxford 700 használatakor.

Az Ön választásától függően a Spartherm Oxford 700 nagy fényű, fehér vagy fekete, csiszolt rozsdamentes acélból vagy krómozott. A rozsdamentes acél hátlapja és a Schott-Robax tárcsa a gázlángokat a lehető legelőnyösebbé teszi, a tiszta Robax elülső rész pedig a lángok összehasonlíthatatlan nézetét teszi lehetővé. Ezenkívül ez biztosítja a megfelelő védelmet, mert a Spartherm a legmagasabb fokú minden biztonsági előírásnak megfelel. A lángokat egy biztonságos, egy szabadalmaztatott és TÜV tesztelt égőfejben állítják elő. A gyulladásban a deflagráció tehát teljesen kizárt. A szivárgásmentes üzemanyagtartály sapka és egy nyomáscsökkentő szelep biztosítja, hogy a bioetanol kandalló biztonságos legyen.

Élvezze a tartályonként 5 órányi lángot
A Spartherm Oxford 700 tartály térfogata 2,88 liter, és hosszú élettartamú, körülbelül 5 órás égést tesz lehetővé. Az integrált szintjelző megbízhatóan jelzi, hogy szükség van-e újratöltésre.

A Spartherm Oxford 700, a bioetanol kandallók egyik legkelendőbb modellje, egy elegáns, egyszerű, szinte minden modern környezetbe illeszkedő meggyőződéssel rendelkezik. De az Oxford 700-as modell, valamint a Spartherm megbízható kandalló-gyártó a lehető legnagyobb felhasználóbarátságot, valamint a legmagasabb kényelmet és minimális működési erőt igényli.

Tüv-tanúsítvány
Magasság
590 mm
Szélesség
1150 mm
Mélység
151
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
Tömeg
27 kg (súlyfal modell) , 37 kg (beépített modell)
Tartály térfogat
2,88 L
Minimális térfogat
111 m3
Égési idő
5 óra
1 614.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés