Oxford 600
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Oxford 600 - biztonság és kényelem
Ha Ön jelenleg megfelelő kandallót keres otthonában vagy üzleti helyiségeiben, érdemes egy modern bioetanol kandallóra gondolni. A bio-etanol kandallók érdemes alternatívát jelentenek a szokásos fa- vagy széntüzelésű kandallóváltozatokra, mivel ezek nagyon biztonságosak és egyszerűek a működésben, és szinte számtalan tervezési változatban is megtalálhatók. A szabadon álló kémény szobroktól az asztali kéményekig a minimalista fali kandallókig a Spartherm modellek széles választékával rendelkezik. A Spartherm Oxford 600 az ebios-fire Design Collection egyik egyszerű, diszkrét kandallója. Fali és beépített kandallóként kapható, amelyek csak a telepítésben különböznek. Mindkét változat megegyezik a tervezésben és a méretben.

Tegyünk egy nyilatkozatot
A téglalap alakú kandalló magassága 54 cm, szélessége pedig 90 cm. Szükségtelen díszítés nélkül a fali kandalló keretezi az egyenletesen lángoló lángokat. A széles keret fekete, fehér, krómozott vagy csiszolt rozsdamentes acél, amely tükrözi a magas minőségű anyagokat, amelyekből a kandalló készült. Súlya azt is mutatja, hogy a Spartherm acélból és rozsdamentes acélból készült szilárd szerkezeti elemekre támaszkodik. Így a Spartherm Oxford 600 falmodellt 21 kg-ra, a beépített modell pedig 29 kg-ra emeli. A Spartherm Oxford 600 mindkét változatának integrált 2,47 literes üzemanyagtartálya van, amely a folyékony bioetanolt tartalmazza. A feltöltési jelzőn keresztül mindig megnézzük a tartály töltési szintjét. Ez szivárgásmentes tartály kupakkal van ellátva.

Az egyik legbiztonságosabb bioetanol égő
A szabadalmaztatott wick égő létrehozza a lángokat. A Spartherm pálca égője garantálja a tűz biztonságos, elszabadulását, és a piac egyik legbiztonságosabb bioetanol-égőjének tekinthető. A művelet nem csak biztonságos, hanem egyszerű. Az üzemeltetés biztonsága érdekében a Spartherm Oxford 600 Schott Robax üveglapokkal van ellátva, amelyek mögött a lángok is védettek a huzat ellen. Az üvegben lévő visszaverődések értéket adnak a tűz megvilágításának. Öt órán keresztül a bioetanolos kandalló megáll, anélkül, hogy megállná.

Ahhoz, hogy szobahőmérséklete fenntartsa az egészséges oxigéntelítettséget üzem közben, a telepítési helyiség térfogata legalább 96 köbméter legyen. A kéménycsatlakozáshoz bioetanolos kandallókra van szükség, így a Spartherm Oxford 600-nak sem. Még az égési maradékok, mint például a hamu, nem jelent problémát - egy igazán stílusos és nyomtalan kandalló megoldás!

Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
Súly
21 kg (fali modell), 29 kg (beépített modell)
Tartály kapacitása
2,47 liter
Minimális légtér
96 m3
Égési idő
5 óra
Magasság
540 mm
Szélesség
900 mm
Mélység
151 mm
Tüv-tanusítvány
1 538.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés