Kedves leendő Ügyfeleink! 

Webáruházunk üzemeltetése során, fő célunk, hogy ne egy átlagos, rideg, megszokott vásárló-eladó kapcsolatot építsünk ki egymás között, hanem hogy partnerként tekintsünk egymásra. Az adott "Rólunk" rovatunkban sem a megszokott információkat részletezzük. Nem szándékozunk hosszú sorokban kifejteni azt, hogy hogyan, miként jött létre cégünk, és hogy mióta vagyunk a szakmában, mert nem ezt tartjuk fontosnak, hanem azt, hogy miként látnak minket az ügyfelek.
    
Amikor Ön orvost, fodrászt vagy épp lakberendezőt keres milyen szempont alapján választ? Azok alapján, amit a cégek, szolgáltatók saját önmaguk által alkotott véleményeiket mutatják be, vagy a mások által adott visszajelzések alapján dönt? Ha Ön is a megbízható véleményekre és a kérdéseinek pontos, érthető, emberi nyelven megfogalmazott válaszaira kíváncsi, akkor kollégáink nem fogják cserben hagyni.
Csapatunk tagjai, egytől-egyig hús-vér emberek, tehát nem kell attól tartania, hogy robot üzemmódban ülünk a számítógép és a telefon előtt, majd ide-oda kapcsolva, automatikus válasz üzenetekkel bombázva felelünk az Önt érdeklő kérdésekre. Nem titkunk, sőt előnyünk, hogy kollégáink fiatalok, de ez nem összetévesztő a tudatlanok kifejezéssel. A kandalló témaköre esetünkben nem merül ki a tűztérbetétek, kiegészítők értékesítésében. Folyamatos fejlődés a célunk, tanulás és az új információk naprakész használata.
Alapelvünk, hogy az ügyfél számunkra a legértékesebb, hiszen mi nem egy pár cipőt adunk Önnek, amit jövőre lecserél, hanem élményt, pillanatot, biztonságot, melyet akár egy életre az otthonába zárhat. Első olvasásra talán furcsán hangzik, de igen, ezt mindet, és még többet képviselhet a kandalló az otthonában. Gondoljon csak egy romantikus estére, egy hosszú beszélgetésre, családi összejövetelre vagy épp a gyermeke, unokája első lépéseire, amit a kandalló előtt tesz meg. Igaz, hogy felejthetetlen? Ezen pillanatok megélésére, nem elég azonban egy jó tűztérbetétet választani, nem árt, ha az megfelelő szakember által kerül beszerelésre, hiszen egy rosszul bekötött, beépített kandalló elsősorban egészségünkre lehet káros, és a vizuális hatása is nagyban rombolhatja meglétének előnyét.
Ügyfeleinket minden esetben igyekszünk tájékoztatni, arról, hogy nem csak az alapanyagokat tudják beszerezni tőlünk, hanem a kivitelezésre is tudunk megoldást találni. Kiváló szakemberekkel dolgozunk együtt az ország egész területén, így szükség esetén kandalló építő mesterembereinket is bátran tudjuk ajánlani.

Ügyfeleink szeretik a teljes körű szolgáltatásainkat igénybe venni, hiszen így egészen az alapoktól a végleges kivitelezésig mindent el tudnak nálunk/velünk intézni. Nem kell több órát, napokat vagy épp heteket szaladgálniuk a teljes megoldás érdekében.

Célunk, hogy a tökéletes és emlékezetes pillanatok megéléséhez hozzásegítsük vásárlóinkat. A biztos hátteret akarjuk Önök számára jelenteni, akiket a beépítés után is, kiegészítők vásárlása vagy épp egyéb technikai jellegű kérdés esetén ismét kereshetnek.
Mottónk, hogy számunkra nincs lehetetlen. Amit teszünk, azt az ügyfelekért tesszük, az értékeiket képviseljük és bármilyen kérésük, kérdésük legyen, arra megoldást találunk! Ügyfeleinknek a legoptimálisabb kivitelezési lehetőségeket ajánljuk, hisz az aktuális tűztérbetét kiválasztása, nem egyszerű feladat, több szempontot is figyelembe kell venni a döntésnél.