SPARTHERM – a szó, ami egyet jelent a tökéletes tervezéssel, a modern technológiával és a kiváló minőséggel. Mivel az emberek többsége a kandallókat nem gyártók szerint azonosítja – hiszen ebben a szektorban kevésbé ismertek a márkanevek, nem úgy, mint például az autóiparban –, ezért megpróbáljuk bemutatni önöknek azokat az apró részleteket, amikkel a versenytársak fölé emelkednek a Spartherm termékekei.
A vállalat mindig élen járt az innovációkban: a cég alapítója, G.M. Rokosso úr forradalmasította a kandalló piacot azzal a vakmerő lépésével, hogy az öntöttvas kandallókat lecserélte a kiváló minőségű lemez konstrukciókra és samott bélésre. Ezzel nem csupán egy új technológiát vezetett be a piacra, hanem olyan lehetőségeket nyitott a kandallótechnikában, ami addig elképzelhetetlen lett volna. Több száz szabadalmaztatott megoldást fejlesztettek ki az idők folyamán, amiknek köszönhetően rövid idő alatt az élre törhettek. Azonban ami ennél is fontosabb, a fejlesztések nem állnak le, hiszen a piacon nem elég elérni a vezető szerepet, azt meg is kell tartani. A Spartherm folyamatosan új technológiákat fejleszt ki, és új gépekbe fektet be, hogy a végfelhasználók mindig a lehető legmagasabb színvonalon elkészített terméket kapják.
 
A Spartherm és az Ökológia:

A fa az emberiség legrégebbi tüzelőanyaga, amely mindig is biztonságérzetet nyújtott. A lángok pásztázása, és a kandallóból áradó melegség pozitív hatással van az ember belső egyensúlyára. A fa megújuló nyersanyag, amelyet nagyra értékelnek és ennek megfelelően termesztenek is. Az égési folyamatban a szén-dioxid jelenléte semleges. A Spartherm folyamatosan azon dolgozik, hogy a kandallóbetétek megfeleljenek a legszigorúbb német környezetvédelmi szabályoknak, különös tekintettel az európai szintű erdővédelemre.
A kínálatról néhány szó:
A kandallóbetétek széles választéka elérhető a kínálatban, ezen felül gyártanak kifejezetten energiatakarékos házakba ajánlott tűztereket, központi fűtésre köthető kandallókat és persze a méltán népszerű kandalló kályhákat. Azonban a Spartherm nem elégszik meg ennyivel. A cégcsoporthoz tartoznak immáron a következő cégek is:
DRU – Gázkandallók és kandallók
EBIOS-FIRE – Bioetanol kandallók
BRULA – Az intelligens kályharendszerek gyártója
 
Nézzük a termékcsaládokat:
A MINI sorozat egy alacsony teljesítményű, viszont magas hatásfokú modell. Ezzel alkalmasak a mai modern, energiatakarékos házak számára.
A Global sorozat szintén alkalmas az energiatakarékos házakba ahol a hőveszteség minimális, és megfelel ezeknek a trendeknek. Előnye a 160 - 180 mm átmérőjű füstcsonk.
A legkedveltebb és legkeresettebb kandallók a Varia csoportba tartoznak, amik akár 1200 mm szélességűek is lehetnek, sík vagy sarok üveggel ellátva. Ezek a kandallóbetéteknek nagy a teljesítménye ezáltal nagyobb tereket is be tudnak fűteni.
A Spartherm exkluzív kandallói közé a Prémium kandallók tartoznak. Ez a termékcsalád olyan innovatív megoldásokat tartalmaz, mint például a keret nélküli üveg vagy a rejtett fogantyú.
Végül a gázkandallókról szeretnénk említést tenni: a Spartherm és a DRU által forgalmazott gázkandallók a legmagasabb színvonalú termékek a piacon, amelyek biztonságérzetet és hangulatot teremtenek minden kényelmi funkcióval.
Nem utolsó sorban beszéljünk arról, mi miért döntöttünk a Spartherm mellett.

Az előzőekben már sok dolgot leírtunk a gyárról, magáról a márkáról és persze az elképzelésükről. Nekünk mégis maga a produktum volt a legfontosabb, hiszen csakis olyan kandallókat szeretnénk forgalmazni, amit ismerünk, és nyugodt szívvel ajánlhatunk. Ahhoz, hogy a megfelelő tudást megszerezzük, több alkalommal jártunk a gyárban, oktatásokon vettünk részt, és testközelből láthattuk azt, hogyan készülnek azok a kandallók, amik oly sok örömet szereznek az ügyfeleinknek. Mert az nem is kérdés, hogy sok vidám percet fognak előttük tölteni.
 
A saját szemünkkel győződtünk meg arról:
Mit jelent a német minőség és precíz tervezés. Az, hogy a termékeknél minden alkatrésznek, minden csavarnak fontos szerepe van.
Láthattuk, hogy az égési technológia hogyan párosul a maximális hatékonysággal, a tökéletes műszaki megoldásoknak köszönhetően.
Hogyan lehet a kandalló egyszerre megbízható, kényelmes, minőségi és elegáns.
Ezeket az elveket szem előtt tartva, szeretnénk az ügyfeleinknek a legjobb megoldást megtalálni a kandallók kesze-kusza világában.

 

Hozzánk bátran fordulhatsz:
Ha objektív szakmai tanácsadást szeretnél kapni, valamint megfelelő szakemberekkel, megfelelő anyagokból, a lehető legjobb műszaki tartalommal szeretnéd felépíttetni álmaid kandallóját, keress minket.
Ne habozz sokáig, tegyél minket próbára és tartozz te is az elégedett ügyfeleinkhez!