Mini Z1-7,0 kW-4S
Termékleírás
Specifikációk

Magas lángok: Kandalló Mini Z1-4s a Spartherm-től
A tűz nemcsak rusztikus hőforrásként szolgál minket, hanem otthonos légkört kölcsönöz minden otthonnak. Ezért a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét nagy láthatóságú üvegezéssel volt felszerelve. Így élvezheti a lángok játékát az egész dicsőségében. Az integrált alátét-öblítés nagymértékben biztosítja, hogy sem a korom, sem más szennyeződés lerakódás az üvegezésen. Ily módon Ön mindig a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét teljes nézetét mutatja. A keret elrejtve van az ablakban, úgyhogy a benyomás az, hogy keret nélküli lenne - ez nagyon modernnek tűnik!

Modern vs Vs. Rusztikus: minden belső tér burkolata
Minden apartman tükrözi a benne élő személyt. Miért legyen más a kandallóban? Ezért a Spartherm Mini Z1-4-es kandallóbetétekkel lehetősége van egy teljesen egyedi burkolat kialakítására. A kreativitás alig van korlátozva, amíg a felhasznált anyag hőálló és tűzálló. Ha a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetétet korszerű kialakítással kell ellátni, akkor az alkalmas betonra. Ezt vakolattal vagy festéssel is festheti. A Spartherm Mini Z1-4s kandalló betét sokkal rusztikusabb, természetes kőburkolattal.

Magas hőmérsékletű tűz: Tűzhelybetét Mini Z1-4s
A 7 kW névleges hőteljesítmény mellett ez a kandalló gond nélkül felmelegíthet egy közepes méretű szobát. Az égéskamrát a Mini Z1-4s kandallóbetétben alacsony fekvésű ágyakkal szerelték fel, így az égés során magasabb hőmérsékletet érhetünk el. Ez növeli a hatékonyságot és csökkenti a kibocsátásokat. Az ajtó csuklópántját a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetétekkel lehet választani. Az integrált hamutartó doboz biztosítja az égéstér könnyű és kényelmes tisztítását. Az opcionális égési levegő fúvókával a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét a helyiség levegőjétől függetlenül melegíthet. Tehát alacsony energiaigényű és passzív házakhoz is alkalmas.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
A termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
509 / 569 mm
Ajtókeret szélessége
445 mm
Teljes szélesség
540 mm
Teljes mélység
591 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
164 / 172 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
2 036.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés