Mini Z1-4S RLU
Termékleírás
Specifikációk

Az egyén: Kandalló Mini Z1-4s RLU a Spartherm-től
A tűz valami nagyszerű! Hangulatos melegséget biztosít számunkra, és a hangulatos környezetben is elmerül a lakás. Ezért a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandalló betét nagy üvegezett ablakkal van felszerelve, így élvezheti a lángokat az egész dicsőségében. Az integrált tárcsás öblítés nagymértékben megakadályozza, hogy a korom vagy más törmelék leülepedjen. Ha ez megtörténik, akkor a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandallóbetét üvegezését döntött helyzetbe lehet zárni. Tehát a lemezt könnyen és nagy erőfeszítés nélkül meg lehet tisztítani.

Változó önzáró tűz ajtó:
Minden kandallónak be kell illeszkednie a lakásba. Ez nem jelent problémát a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandalló betétekkel, mert az ajtó csuklója változó. A bal és a jobb oldalon is elvégezhető. A tűz ajtó is önzáró, így sem a füst, sem a szikrák nem léphetnek be észrevétlenül a lakásba. Ebben a formában a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandallóbetét is alkalmas a kémény többszörös elhelyezésére. A burkolat testre szabható, a kreativitás korlátai nélkül, mindaddig, amíg a felhasznált anyag hőálló és tűzálló. Így illeszkedik a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandallóbetéthez minden apartmanban!

Választható RLU működtetéssel: Tűzhelybetét Mini Z1-4s RLU
A 7 kW névleges hőteljesítménnyel rendelkező kandalló közepes és nagyobb helyiségeket melegíthet fel. Csak viszonylag kevés üzemanyagra van szüksége. Ha a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandalló betétet az opcionális égési levegő fúvókával szereli fel, akkor a helyiség levegőjétől függetlenül felmelegszik. Ez nemcsak kellemes beltéri klímát biztosít, hanem az alacsony energiájú és passzív házakban is érdekes. A füstcső a hátoldalon és a tetején egyaránt felszerelhető a Spartherm Mini Z1-4s RLU kandalló betéttel. Szóval mindig rugalmas maradsz!

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
A termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
518 / 578 mm
Ajtókeret szélessége
445 mm
Teljes szélesség
540 mm
Teljes mélység
591 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
160 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
2 036.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés