Mini Z1-10,0 kW-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandallóbetét Mini Z1-4s a Spartherm kompakt kandalló betéttel az Ön egyedi kandalló rendszeréhez
A kandallónak be kell illeszkednie a lakásba. Ez vonatkozik a tűz ajtajára is, mert milyen jó lesz, ha rossz oldalra nyílik? Talán van egy fal, így nem igazán jön az égéstérbe. Ez nem lehetséges a Spartherm Mini Z1-4-es kandallóbetétekkel, mert itt szabadon választhat az ajtóállványról. Akár balra, akár jobbra, a tűz ajtaja minden élethelyzethez illeszkedik. A nagy üvegszemüvegnek köszönhetően a Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét tökéletes képet nyújt a lángokról. Az integrált mosófolyadék kismértékben tartja a tisztítási erőt.

Kényelem és hatékonyság: Égésvezérlés S-Thermatik Neo
Nem tudod, mikor van a megfelelő időpont, amikor új emblémát dobsz a sárgarépa? Nem probléma, mert ez az, amit a Spartherm Mini Z1-4s kandalló betéttel megtudhat az opcionális S-Thermatik Neo-tól a Spartherm-től. Ez egy digitális kijelzővel rendelkezik, amely bármikor visszajelzést ad az égésről. A tűz intenzitását az egyéni igényekhez igazíthatja. Az S-Thermatk NEO égési szabályozása így nagyobb kényelmet és nagyobb fűtési hatékonyságot biztosít.

Spartherm kandallóbetét Mini Z1-4s: kis kandallóbetét nagy teljesítményű
A Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét kompakt modell. Mindazonáltal 10 kW névleges hőteljesítménnyel rengeteg gőz van a motorháztető alatt. Ez lehetővé teszi, hogy a közepes méretű helyiségeket gond nélkül felmelegítse. A 85% -ot meghaladó hatékonyságnak köszönhetően ez még hatékony és tiszta módon történik. A Spartherm Mini Z1-4-es kandallóbetét viszonylag kevés üzemanyagot fogyaszt, így jelentősen csökkentheti a fűtési költségeket. Az alacsony fogyasztás nemcsak a pénztárcát, hanem a környezetet is enyhíti. A Spartherm Mini Z1-4s kandallóbetét csak kis kibocsátást eredményez.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
10,0 kW
A termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
509 / 569 mm
Ajtókeret szélessége
445 mm
Teljes szélesség
540 mm
Teljes mélység
591 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
164 / 172 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BImSchV tanusítvány
2 036.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés