Mini Sh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét Spartherm Mini Sh-4s : Tömör teljesítmény kompakt kivitelben
Kompakt kialakítása ellenére a Spartherm Mini Sh-4s kandallóbetét kellemesen meleg és egyenletes fűtést biztosít a nappaliban. Méreteinek további előnye, hogy könnyedén beilleszthető a kisebb helyterületekbe. A 78% -os hatékonysággal a Spartherm Mini Sh-4s RLU kandalló betét 7 kW névleges hőteljesítményt ér el, ami mérete szempontjából jelentős érték. A kandallóbetét Spartherm Mini Sh-4s kandallóbetét külső levegő csatlakozással rendelkezik, ezért a helyiség levegőt függetlenül melegíti. Ez azt jelenti, hogy az égési folyamat során nem távolítja el az oxigént a telepítési helyiségből. A Spartherm Mini Sh-4skandalló betét égési kamrája chamottával van bevonva, amely megvédi a kamrát az intenzív hőtől.

Kandalló betét Spartherm Mini Sh-4s praktikus kezeléssel
Különösen hasznos a Spartherm Mini Sh-4s kandallóbetét integrált lemezmosó rendszere, amely levegőáramot biztosít a lángok nagymértékben akadálytalan megjelenítéséhez. Ez a területet takarítja. A másik, amelyet az égéstér karbantartása jellemez, a bejárati ajtó kialakítása megkönnyíti. Ez egy mozgó mozgásban, vagy az igényektől függően oldalirányba tolható. Ez közvetlen hozzáférést biztosít az égéstérhez és az ascheládéhoz. A Spartherm Mini Sh-4s kandallóbetét egyenes és nagyvonalú lemezformája a kandalló közepére helyezi a lángokat, és így a lakóterület szemet gyönyörködtetővé válik.

Tervezze meg saját kandallóját
A Spartherm Mini Sh-4s kandallóbetét ideális alapja egy egyedi kandalló kialakításának. A tüzelőanyag-cellával hatékony fűtés garantálható, és álarcot és optikai beállítást biztosít. Válasszon a különböző anyagok közül, mint például a kitett beton, amely a modern minimalista kialakítást jelenti. Ezzel szemben a csempe és a természetes kövek egy hangulatos légkört terjesztenek, amely a kandalló csendes estére hív. A természetes kő, mint pl. Az égés során elnyelik a tűz hőjét, és azt követően is kiment a nappaliba.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
513 mm
Ajtókeret szélessége
606 mm
Teljes szélesség
766 mm
Teljes mélység
439 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
175 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
2 589.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés