Mini S-FDh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Mini S-FDH-4S: Kicsi, de teljes nézete van
A Mini S-FDH-4S kandallóbetét üvegezéssel van ellátva, amely igazi nézetet ígér. Élvezze a lángoló tűz megszakítás nélküli látványát. Ez a modell a Spartherm-től ideálisan dekoratív helyiségosztó - például egy kombinált nappali-étkező számára. A lángok kétoldalas nézete egy igazi szemet gyönyörködtető, ami örömmel fogja örömet a családnak és a vendégeknek. Hajoljon hátra, és élvezze a hangulatos légkört lángoló fénygel és hangulatos melegséggel, amely egyaránt melegíti a testet és a lelket egyaránt.

Mini S-FDH-4S, szobai levegő független technológiával a nagyobb hatékonyság érdekében
A Mini S-FDH-4S külső égési levegővel van ellátva. A megrendelés során meg tudja határozni a csatlakozási darab helyzetét. Ez a Spartherm modell hatékony égést biztosít optimális légáramlással. A vezérlő helyiség gyakori szellőztetése már nem szükséges, mivel az égést oxigénnel látják el a helyiség levegő helyett. Működés közben ez a kandallóbetét eléri a 6 kW névleges hőteljesítményt. Ezért kiválóan alkalmas a közepes méretű lakóterek megfelelő üzemanyag-ellátására.

Innovatív tolóajtó technológia és az égéstér könnyű tisztítása
A tűzhely ajtaja 4 oldalas, keret nélküli panelrel van ellátva. A kifinomult görgős technológia görgőkkel lehetővé teszi az ajtó kifinomult csúszómechanizmusát. Opcionálisan önműködően zárható, praktikus és biztonságos. A Mini S-FDH-4S kandallóbetétben egy nagy hamutartó van beépítve, és megkönnyíti a tisztítást. A lencsét nagyrészt koromtól vagy más szennyeződésektől mentesen tárolják. Ebből a célból a betápláló levegőt a nézőablak belseje mentén vezetik, így egyfajta védőfóliát képez. Ez tartósan tiszta képet nyújt a kandalló betét belsejében lévő lángoló lángokról, és megkönnyíti a tisztítást. Ennek a modellnek a külső kialakítása lehetővé teszi a Mini S-FDH-4S 6 olyan jól kialakítását és integrálását a létesítményben.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
6,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,5-7,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Ajtókeret magassága
513 mm
Ajtókeret szélessége
606 mm
Teljes szélesség
769 mm
Teljes mélység
578 mm
A füstcső átmérője
200 mm
Súly
266 kg
Energiahatékonyság
A
Hatékonyság
> 78 %
BlmSchV tanusítvány
3 374.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés