Mini R1V-4S RLU
Termékleírás
Specifikációk

Mini R1V-4s RLU: Ragyogó tüzet kompakt méretekben
A ragyogó tűz hatása nem gyullad ki először egy zúgó tábortűz vagy egy nagy kémény; Egy kompakt kandallóbetét, mint például a Spartherm Mini R1V-4s RLU kandallóbetét, a lakóterületen meleg és kellemes hangulatú. A viszonylag kis méreteinek köszönhetően ez a kiváló minőségű tűzcellás kisebb helyiségekben is megtalálható. A lapos szélvédőnek van egy szélvédőmosója, amely jó látványt nyújt a ragyogó tűzre. A látóüveget két oldalról határolták, és négy oldalra nyomtatták. A tűztér ajtaja nyitva is lehet nyitva, és tetszés szerint balra vagy jobbra állítható.

Kandalló Mini R1V-4s RLU kellemes beltéri klíma
A szükséges égési levegőt a Spartherm Mini R1V-4s RLU kandalló betét biztosítja, a külső csővezetékeken keresztül. Ez a helyiségfüggetlen tüzelőanyag-cella önállóan működik, és nem veszi be a telepítési helyiséget. Ez jobb levegőminőséget biztosít az élettérben és jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, mivel az égéshez nem használnak helyiség levegőt. Ebből kifolyólag a Spartherm Mini R1V-4s RLU kandallóbetét modern lakásokhoz alkalmas, mivel különösen sűrű szerkezetű. 80% -os hatékonysággal ez a kandalló 5 kW névleges hőteljesítményt ér el. Ez a kis és közepes méretű helyiségeket sima és kényelmes módon melegíti.

 

Önzáró ajtóval - A kényelmes Mini R1V-4s RLU
A Spartherm Mini R1V-4s kandallóbetétes kandallóbetét kényelmes jellemzőinek példája Az RLU az önzáró ajtótechnikáját állítja. Az önzáró, lezárt tüzelőajtó ajtó megakadályozza a füstgáz zavarását az élettérben, így megakadályozva a lakóterületen esetleges negatív nyomást. Támaszkodjon a Spartherm biztonságos technológiájára és élvezze a tűz nyugtató melegségét.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
5,2 kW
A termikus teljesítmény tartománya
4,5-6,8 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80 %
Ajtókeret magassága
518/578 mm
Ajtókeret szélessége
445 mm
Teljes szélesség
540 mm
Teljes mélység
454 mm
A füstcső átmérője
160 mm
Súly
125 kg
Energiahatékonyság
A+
BlmSchV tanusítvány
1 893.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés