Mini R1V-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló betét Spartherm Mini R1V-4S
A tüzet az összes érzékünkkel meg lehet ragadni, mert érezhetjük a melegséget, hallhatjuk a rönköket, és láthatjuk a lángok fényes fényét. A Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét a legmagasabb minőségű érzékiséget kívánja nyújtani az intenzív és kényelmes tűzélmény érdekében. Ennek fontos eleme a lineáris sorozat feltűnő üvegezése. Az ablakkeret polírozott üvegkerámia csak két oldalra van elrejtve és szegélyezve. Így a lényegek nézete megszabadul. Spartherm négyoldalas nyomtatott látványüvegA látványüveg négy oldalra van nyomtatva, amellyel a fekete szegély a lángok fényes fényét hangsúlyozza, és a tekinteteket még inkább az égéstérben bekövetkező eseményekre irányítja. A lemez Spartherm Mini R1V-4S kandallóval van ellátva, lemezlemezzel, erősen előmelegített égési levegő biztosítja a nagy tisztaságú szeleteket.

Fogja meg a minőséget az érzékekkel
Nemcsak a tüzet érzékelhetjük az érzékekkel, mert a Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét minősége nem különbözik egymástól. Közvetlenül a néző megjegyzi a modern kandalló kialakítását, amelyet a tiszta vonalak és a feltűnő design alkot. A stílusos megjelenés csak a fele a harcnak a kandallóval, mert a modern dizájnok mögött, valamint a modern technológiák mögött! A tűz ajtaja torziós ellenállású ajtóprofilokkal rendelkezik, amelyek a Spartherm kandalló betéttel nagy tömítettséget biztosítanak. Ezen túlmenően, a tűzhely ajtaja önzáró kivitelű (A1 típus), és bal oldali vagy jobb oldali ajtó megállással rendelhető.

Egyéniség az égéstérben
Az égőkamra minden kandalló szívét képezi, ezért kritikus szemmel van szükség. A Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét azonban nem adja meg a meztelenséget, mivel a német minőségi kovácsolás tapasztalata és ismerete biztosítja a magas tartósságot és a hatékony tűzélményt. Az égéskamrában égéskamra burkolata van, és ez is egyedi lehet. Tehát a fény és a sötét szín között választhat. Az égéstér közepén található a Spartherm Mini R1V-4S betét kandalló, amely szilárd öntöttvasból készült hajtogatott hamutartó. A Spartherm Lineáris sorozatban az égési levegőt kétszer adagolják az égéstérbe, mind a hamutartó, mind a hengerek alatt, valamint a hátsó falban lévő félmagasságú nyíláson keresztül. A tűz tehát mindig az optimális oxigénmennyiség, és még azokban a helyeken is, ahol valóban szükség van rá.

Szerezzen ki többet a tűzből!
A speciális szolgáltatásokat speciális innovációk alkotják. A Spartherm Mini R1V-4S kandalló betéttel gazdag technikai jellemzőkkel rendelkezik, amelyek a tüzet még hatékonyabbá teszik, és így több hő keletkeznek a rendelkezésre álló üzemanyagból. E célból a test Eboris akkumulátorrendszerrel felszerelhető. Ezek a különleges tárolási tömegből származó memóriakövek, amelyek egyszerűen lógnak a hasított testre. Olyan egyszerű, mint a telepítés, így okos az eredmény

Az Eboris akkumulátor az égés során elnyeli a felesleges hőt, és legfeljebb tíz órán át tárolja. Így a Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét hosszú ideig képes melegíteni az életteret, még akkor is, ha a tüzet már eloltották. Ugyanez az elv érvényes az opcionális termoboxra is, amely az égéstér fölé van szerelve, ott a forró füstgázok elhagyására, a hő egy részében, és felhasználhatóvá teszi őket.

A keletkezett hőt azonban nem kell a Linear sorozat telepítési helyére korlátozni, mert ezt a modellt Aquabox-szal is felszerelheti. Hogyan alakítsuk át a Spartherm Mini R1V-4S kandalló betétet vízálló kandallóvá, ahol a hő egy részét a központi fűtőkörbe tápláljuk, és az egész házban elérhetővé válik. A Spartherm S-Vent rendszerrel felszerelheti a kandallót ventilátor vezérlőegységgel és vezérlőegységgel. A kényszerített konvekciók az opcionális forró levegőköpenygel kombinálva lehetővé teszik, hogy a keletkező hő egy része legfeljebb négy szomszédos helyiségbe kerüljön. A szükséges légcsatornák szigetelt alumíniumcsövek formájában megtalálhatók a boltunkban.

Előnyök a műszaki jellemzők révén
A Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét a többi kandalló közül kiemelkedik a műszaki jellemzőinek magas színvonalának köszönhetően. Spartherm égésvezérlés S-Thermatik NEO DisplayYou eldöntheti, hogy melyik opciót szeretné kiválasztani, és így létrehozhat egy nagyon személyes kandalló betétet, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és a lakóterülethez.

Még nagyobb ellenőrzést szeretne elérni a tűz felett, és ugyanolyan a nagyfokú használat mellett? Ezután az S-Thermatik NEO automatikus leégésvezérlője pontosan az, amire szüksége van. Ez megmutatja a jelenlegi égési folyamatot, és azt is elmondja, hogy mikor jön az optimális idő az új tűzifa újratöltéséhez. Az egészet fali kijelzőn vagy az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül vezérlik. Mint mindig, a választás! A Spartherm Mini R1V-4S kandallóbetét kompatibilis az S-Kamatik technológiával, amely biztosítja a kéményhuzat automatikus szabályozását és optimalizálását.

Opcionális égési levegő fúvókával a fűtőberendezés külső égési levegővel működtethető. Ez javítja a beltéri klímát, és a fűtés közbeni kiegészítő szellőzést elavulttá teszi. Ezek a technikai jellemzők, amelyek a Spartherm Mini R1V-4S és a Lineáris sorozat és a kandalló beszúrását teszik rendkívül különlegesnek!

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
5,2 / 5,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,5-6,8 / 6,5 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80 / 80%
Ajtókeret magassága
509 / 569 mm
Ajtókeret szélessége
445 mm
Teljes szélesség
540 mm
Teljes mélység
463 mm
A füstcső átmérője
160 mm
Súly
129 / 132 kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
1 893.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés