Mini 2LRh-4S
Termékleírás
Specifikációk

Kandalló beszúrása Mini 2LRH-4S Spartherm által: Kialakítás a sarkokhoz
A kandallókat nem mindig csak a falra helyezik. Sok lakástulajdonos egy egyszerű sarok megoldást is szeretne. A gyártó Spartherm Mini 2LRH-4S kandallóbetétje kifejezetten ehhez a problémás területhez lett tervezve, ezért egy üvegezéssel rendelkezik, amely a sarok fölött halad. Tehát a tűz több szempontból is teljes nézetben van. Az integrált mosófolyadék nagymértékben megakadályozza a korom vagy más törmelék leülepedését. Magas és karcsú alakjának köszönhetően a Spartherm Mini 2LRH-4S kandallóbetétje kevés alapterületet igényel, ezért zárt lakóterekbe telepíthető.

A burkolat: az anyag határozza meg a tervezést
Ha egy kandalló betéthez ér, akkor eldöntheti, hogyan kell elrejteni. Attól függően, hogy melyik anyagot használod, ez teljesen más designt eredményez. Ha úgy tetszik, rusztikus, akkor természetesen kövesse a természetes köveket, mint például a szappan, homokkő, pala vagy márvány. Ezek nemcsak jónak tűnnek, hanem természetes hőforrások is. Betonból vagy rozsdamentes acélból a Mini 2LRH-4S kandalló betétet modern megjelenésű. Az előbbi hőálló és tűzálló festékkel is festhető. Tehát ez a kandalló könnyen illeszkedik bármilyen belső térhez.

A Spartherm Mini 2LRH-4S kandallóbetétet a helyiség-levegő független működéshez fejlesztették ki
A helyiség független levegője azt jelenti, hogy a kandalló saját légkapcsolattal rendelkezik. Ennek eredményeként a kandalló már nem szívja fel a levegőt a helyiségből annak égetéséhez. Kevesebbet kell szellőztetni, és a hőt a szobában tovább kell tartani. Az üvegezés modern módon nyitható a kandallóbetét tetején. Ez jól néz ki, és megkönnyíti a tisztítást. A 7 kW névleges hőteljesítményével ez a kandalló gond nélkül felmelegíthet közepes és nagy teret. A 80% -ot meghaladó jó hatékonyságnak köszönhetően ez még hatékonyan történik. A Spartherm Mini 2LRH-4S kandallóbetét opcionálisan önzáró tüzelőajtóval felszerelt. Tehát ő is engedélyezett a kémény többszörös elhelyezésére.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Termikus teljesítmény tartomány
4,9-9,1 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
505 / 565 mm
Ajtókeret szélessége
466 / 466 mm
Teljes szélesség
515 mm
Teljes mélység
561 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
190 / 211kg
Energiahatékonyság
A+
BImSchV tanusítvány
2 843.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés