Mini 2L-4S
Termékleírás
Specifikációk

Spartherm Mini 2L-4s - A kandalló a sarkon gondolt
A Mini 2L-4s Spartherm kandallóbetét ideális példa arra, hogy a klasszikus és hatékony kandallónak nem kell teste és frontális lencséje. Ez a Spartherm kandallóbetét a tüzelőanyag-cellát képezi, így a kialakuló kémény szíve. Öntől függ, hogyan szeretné elrejteni az üzemanyagcellát és integrálni azt a nappaliba. Ami az üvegtestet illeti, a Mini 2L-4s kandallóbetét speciális tulajdonságokkal rendelkezik. Mivel a lencséje a sarkon fut, és így több oldalról és különböző nézőpontokból is lehetővé teszi a tüzet. A Mini 2L-4s, a Spartherm kandallóbetét segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a nappalit és kellemes hangulatot teremt.

Lemez öblítés mindig tiszta lencse számára
Annak biztosítása érdekében, hogy a Mini 2L-4s kétoldalas ablakának a Spartherm kandallóbetétje mindig tiszta legyen és különleges karaktert tartson fenn, a tűzcellában ablakmosó van. A központosított légáram felszabadítja az üveget a koromtól és egyéb törmelékektől, így akadálytalanul láthatja a lángokat. A Mini 2L-4s névleges hőteljesítménye 7 kW, míg a teljes hőteljesítmény-tartomány 4,9 és 9,1 kW között van. A hatékonyság 80%, ami a Mini 2L-4s Spartherm kandallóbetét egyenletes fűtését jelenti.

A Spartherm Mini 2L-4s a hatékony égéshez
A Spartherm kandallóbetét működésének középpontjában a Mini 2L-4s az elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegőhajlítás, amely biztosítja a hatékonyabb égést. Ezenkívül az optimális faégetés egy alacsony fekvésű emberágy miatt történik. A Spartherm kandalló betétének további jellemzői A Mini 2L-4s tartalmaz egy hamutartót, amely az égéstérbe került. A hamu és más égési maradékokat rögzíti, így könnyebb a tisztítás. A tűzcellás ajtó önzáróan működik, ami kényelmes és biztonságos működést tesz lehetővé. Opcionálisan beállíthatja a Spartherm kandallóbetét Mini 2L-4s ajtómagasságát, és vásárolhat egy fúvókát a külső égés levegő ellátásához.

 

AZ ÁRAK NETTÓBAN ÉRTENDŐK!

Névleges hőteljesítmény
7,0 kW
Vízoldali teljesítmény
-
Hatékonyság
80%
Ajtókeret magassága
506 mm
Ajtókeret szélessége
455/455 mm
Teljes szélesség
506 mm
Teljes mélység
506 mm
A füstcső átmérője
180 mm
Súly
166 kg
Energiahatékonyság
A+
Teljesítmény
4,9-9,1 kW
BImSchV tanusítvány
2 312.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés