Liberty
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm ebios-fire Liberty - Stark Feuerkunst
1986 óta a családi tulajdonban lévő Spartherm cég innovatív kandallókon dolgozik. A német cég 30 éve sikeresen üzemel a tüzelőanyag-cellák és a faégető kemencék területén, de a gáz- és bioetanol kandallókban is. A házon belüli márkájú ebios-tűz bioetanolos kandallóinak jellemzője a fenntartható és ugyanakkor nagyon kényelmes működés. Az etanol maradékmentes égése miatt nem szükséges füstgáz vagy kémény a Spartherm bioetanol kémény működtetéséhez. Tehát a Spartherm Liberty-t jelentős módosítások nélkül választhatja.

Kivételes kialakítás
A füstmentes kandallók másik előnye, hogy a Spartherm-i szabadságon nagyon jól látható: A tervezőcsapat bármilyen elképzelhető formát képes megvalósítani, ami technikai okokból lehetetlen egy hagyományos kandallóval. Tehát a Szabadságnak van egy olyan alakja, amely bemutatja a tenyér lángjait. A kéz erős rozsdamentes acélból készül, és bronz megjelenésű. Az alapja egy szokatlan bioetanol kandalló egy kerek alaplapon, amelyet láva kövekkel díszítenek.

Lenyűgöző 160 cm-es magasság
A Spartherm Liberty a földtől a legmagasabb ujjhegyig mérve büszke 1,60 métert mér. A kör alakú alap átmérője 1 m. Ebben a bázisban jól rejtve vannak a tüzelőanyag-ellátó tartályok. Két 5 literes etanollal ellátott jerrykánok ezt az energiát használva akár 6 óráig is szállíthatják a Liberty automatikus égőjét. A kör alakú, 38,5 cm átmérőjű automata égő a szobor tenyerében található. Az égő intuitívan és biztonságosan működik távirányítón keresztül. Az automatikus égő teljes működése a kényelem és a biztonság érdekében készült. Például egy szintérzékelővel és egy hőmérséklet-érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a kémény automatikusan kikapcsoljon, ha az égő túlmelegedik. A funkció egyéb lehetséges hibái esetén a készülék hangjelzést ad. Az Ön biztonsága érdekében a Spartherm Liberty, mint minden ebios-tűz kandalló, gondosan tesztelték és tesztelték a Spartherm gyári laboratóriumában. A beltéri levegő minőségének megőrzése érdekében csak akkor kell meggyőződnie arról, hogy a telepítési hely mérete megfelelő. A Szabadságnak legalább 270 köbméterre van szüksége.

Valószínűleg már felismerted: A Spartherm Liberty a híres Szabadság-szobor tisztelete, így a lenyűgöző szobrászati ​​kandalló különösen alkalmas a fogadóterületekre, például szállodákban vagy irodákban, de extravagáns lakóépületekben is.

Méretek (ø x m)
1000 mm x 1600 mm
Mélység
385 mm
Tömeg
78 kg
Minimális térfogat
270 m3
TÜV-tanúsítvány
Tartály kapacitása
2 x 5 literes tartály (nem tartalmazza a tartályt)
Égési idő
6 óra
20 370.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés