La Vela Midi
Termékleírás
Specifikációk

Bioetanol lámpa Spartherm La Vela Midi - esztétikai és praktikus lámpák
Legyen szó az éttermi asztalról, a wellness-részlegről vagy az otthoni nappalijáról: a Spartherm La Vela Midi bioetanol lámpái minden tekintetben a következő szintre emelik a dekoráció szintjét. Kiváló minőségű, de nem feltűnő rozsdamentes acél kialakításával a La Vela Midi stílusosan és gyakorlatilag minden területen használható. A 8 cm-es átmérőjű Spartherm La Vela Midi bioetanol lámpák asztali méretűek és állványok, ellentétben a La Vela Grande-vel vagy a La Vela Mini-rel, extra láb nélkül.

A Spartherm La Vela Midi fogantyúja nem lehet felhasználóbarátabb: nyissa ki a lámpát, helyezze a bioetanolt a testbe, és zárja be újra a lámpát.

A kertben és a teraszon is használható
Természetesen a Spartherm gondoskodott a gyermekek, a látogatók és a vendégek biztonságáról is: még ha a Spartherm La Vela Midi leesik az asztalról, a bioetanol nem szivároghat ki a lámpából. A szállítási terjedelem tartalmaz egy rögzíthető üvegpalackot, amely szélvédőként használható, így a Spartherm La Vela Midi használható az erkélyen vagy a kertben.

A Spartherm La Vela Midi 42,8 cm, 47,8 cm vagy 52,8 cm magasságban kapható, a bioetanol tartály minden változatban 500 ml kapacitással és várhatóan körülbelül 6 órás égési idővel rendelkezik.

Nincs több gyertya viasz folt a csipke szalvétára vagy a drága fából készült asztalra
A növényi melléktermékekből nyert bioetanolt megfelelő semleges életciklus-értékelés jellemzi. Még az + 17 ° C-os hőmérsékleten is az alkohol alapú anyag elpárolog, a keletkező gőzök a levegőnél nehezebbek, ezért a még mindig folyékony bioetanol felületén maradnak. Tehát nem a folyadék, ez a gáz ég. A bioetanol elégetése csak szén-dioxidot és vízgőzt eredményez - így nem keletkeznek olyan anyagok, amelyek kellemetlen szagokat vagy korommaradványokat okozhatnak.

A bioetanol kiválasztásakor a lámpa számára ismét nagy figyelmet kell fordítania a kiváló minőségre! A bioetanol minősége ugyanolyan hatást gyakorol a láng színére, a szagfejlődésre és a lámpa égési idejére. A Spartherm La Vela Midi esetében csak a 96% -os tisztaságú és legfeljebb 97,5% -os tisztaságú bioetanolt kell használni.

A nyílt lángokhoz hasonlóan a láng méretét az adott helyiség méretéhez, térfogatához és szellőztetéséhez is hozzá kell igazítani bioetanol égések esetén.

Típusok
La Vela mini IV, V, VI
La Vela Midi IV Méret
Ø: 8 cm; m: 42,8 cm
Súly
1,6 kg
La Vela Midi V Méret
Ø: 8 cm; m: 47,8 cm
Súly
1,8 kg
La Vela Midi VI Méret
Ø: 8 cm; m: 52,8 cm
Súly
2 kg
Tüv-tanúsítvány
Lángmagasság
10-15 cm
Tartálykapacitás
500 ml
Égési idő
6 óra
Anyag
Rozsdamentes acél
310.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés