La Vela Grande
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol lámpa Spartherm La Vela Grande - hatékony világítás
Akár a szálloda bejáratánál, akár a nappaliban vagy a gyógyfürdőben, a dekoráció minden szobát kényelmesebbé teszi. Ha aztán egy gyengéden villogó tűz is bekövetkezik, akkor a kényelem elkerülhetetlen. Azonban a lángnak nem szabad sokat dolgoznia, mert végül is elég van belőle. A Spartherm pillérlámpái csak a dolog.

La Vela, a vitorla, egy bioetanol lámpa, amely nemcsak a tengeri ágazatban vonzza a figyelmet. A készlet három különböző méretű oszlopból áll, amelyek tökéletesen illeszkednek a magassághoz. Minden oszlop kényelmesen szállítható, így megváltoztathatja a hangulatot.

Az üzemanyag nem kerül ki
A Grande oszlopok egy nagy kerek alaplemezzel rendelkeznek a stabilitás biztosítása érdekében. Ha az egyik oszlopnak le kell esnie, egyszerűen nyugodt állapotban állítsa vissza. A bioetanol tartályt lezárják, hogy ne kerülhessen üzemanyag.

A bioetanol alatt a láng egy termokróm láng, amely a hőmérséklettől függően megváltoztatja színét. "Bauble" érted? Egyáltalán nem, mert ezzel a termokróm lánggal látható, hogy az oszlopfej lehűlt. Ilyen módon minimalizálódik az égési veszély.

A Grande készlet minden oszlopában megtalálható a megfelelő üveghenger. Ez az üveghenger védelmet nyújt a huzat ellen, és a bioetanol lángja nyugodtabbá válik.

Alkalmas beltéri és kültéri használatra
A bioetanol korom vagy szag nélkül ég. Ezért a La Vela bioetanol lámpa ideális otthoni és üzleti belső terek számára. Az égés csak vízgőzt és szén-dioxidot termel. A telepítési helyiségnek ezért lehetősége van szellőzésre.
A szabadalmaztatott égőrendszernek köszönhetően a La Vela bioetanol lámpa kevés üzemanyagot fogyaszt, és rugalmasan használható bárhol. A nyugodt lángkép ellazítja Önt és vendégeit.

Típusok
La Vela mini VII, VIII, IX
La Vela Grande VII Méret
Ø: 8 cm; m: 100 cm
Súly
11 kg
La Vela Grande VIII Méret
Ø: 8 cm; m: 110 cm
Súly
12,5 kg
La Vela Grande IX Méret
Ø: 8 cm; m: 120 cm
Súly
14 kg
Lángmagasság
10-25 cm
Tüv-tanusítvány
Tartály kapacitás
500 ml
Égési idő
6 óra
479.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés