Mi a SPARTHERM?

Ha pár szóban kellene összefoglalnunk, az alábbiakat használnánk: letisztult dizájn, modernitás, technológiai tökéletesség.
Olyan modern, masszív kandallóbetéteteket kínálnak a számodra, amit a legfejlettebb  technológiával készítenek. A letisztult dizájn káprázatos, de mégsem gondolnánk, hogy domináns: hiszen a SPARTHERM kandallóbetétek elsősorban a hatékonyságukkal tűnnek ki más gyártók közül. A maximális funkcionalitás, stílusos, modern eleganciával párosul – ez a Spartherm legfontosabb célja.
Alkoss a SPARTHERM termékekkel! A SPARTHERM minden vágyadat teljesíti: a rendelkezésükre álló technológiákkal egyedi készítésű kandallóbetéteket készséggel előállítanak.
 A SPARTHERM a betétek készítésénél a szakértelmükre, az ösztöneikre, valamint az érzelmeikre támaszkodnak. Ez utóbbi pedig rendkívül fontos, hiszen mindnyájan hisszük, hogy a kandallónak szíve van. Mindez lehetővé teszi, hogy a kandallóbetétek „belső értékeinek”, formáinak nagy választékát kínálják vásárlóiknak.
A Spartherm magas minőségi színvonalat képvisel, aminek köszönhetően bátran ajánljuk termékeiket, hiszen rendkívül megbízhatóak, valamint változatosak.

Milyen modern technológiákkal dolgoznak?

A KAP rendszer azon „fiatal-generációs” kandallóbetétek neve, amelyre ultra keskeny beépítés jellemző. Ez lehetővé teszi, hogy a kandalló akár a fallal egy síkban legyen, ami teljesen minimalista stílussá képes varázsolni a helyiséget.
Hőtárolós technológia, aminek használatával megőrizhetőek a természeti erőforrások. További innovatív megoldás a környezet védelme érdekében a kifinomult vízmelegítő technológia.
Égésszabályozó rendszer, ami növeli a hatékonyságot, és lehetővé teszi a gazdaságosságot.
Ilyen, és ehhez hasonló technológiák jellemzik a SPARTHERMET, Európa egyik vezető kandallógyártó cégét. A vállalat atyjának filozófiája pedig magába foglalja mindazt, amit igazán szeretnénk:

„Melegség, kényelem, biztonság - gyermekkorom óta ezeket a szavakat társítom a tűzhöz. Azóta az életemet a tűz iránti lelkesedés kísérte. Ennek köszönhetően az évek során a szenvedélyemmé vált, hogy ezt a jó közérzetet az ügyfeleink számára is megteremtsen.”