Fuora R
Termékleírás
Specifikációk

Dekoratív kültéri teraszmelegítők, gázkandallók

Kiváló minőség, letisztult elegancia. A Spartherm Fuora R olyan egyedi gázkandalló, amely kifejezetten kültéri használatra készült, ezzel megidézve a kandallók hangulatát kertjében, teraszán, szállodájában, éttermében egyaránt: egy különleges teraszmelegítő, mely meghittséget teremt a család, barátok, vendégek számára. Élvezd a lángok ragyogását, és merülj el a kifinomult környezetben, melyet a Fuora R teraszmelegítő nyújt.

A Fuora R egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy könnyen mozdítható a talpán elhelyezett görgők segítségével, így alkalomtól függően bárhová beállítható. Kiváló minőségű, kerek acéltestből készült 1,5 mm vastagságú alumínium lemez, porszórt acéllal bevonva. Fekete, illetve fehér színben egyaránt kapható. Az égésteret üveg veszi körül, mely igazán modernné varázsolja megjelenését.

Az égéshez gázpalack szükséges, melynek egy rejtett hely van kialakítva a teraszmelegítőben. Ez a tér egy 11 kg-os gázpalack számára biztosít helyet, amellyel a Fuora R akár 30 órán át képes gyönyörű látványt nyújtani. A lángok kívánt magasságát egy integrált vezérlőn keresztül egyszerűen szabályozhatja.

Melegség, kényelem, különleges hangulat, biztonság: minden, amit a Fuora R nyújthat számodra.

Névleges hőteljesítmény
3,0-7,0 kW kW
Teljes szélesség
Ø 400 mm
Teljes mélység
Ø 400 mm
Súly
42 kg
Teljes magasság
1397 mm
0.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés