Fuora Q-XL
Termékleírás
Specifikációk

Kubikus modernitás az otthoni kertben: a modern tüzelésnek köszönhetően a szabadban lángoló láng játszódik
Kültéri használatra készült, a Terassenofen Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhely nagyon különleges módon veszi a kertet. Egy kis lábnyomon, amely minden kertben megtalálható, a Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyes kandalló jelentősen jelentősen növekszik a levegőben, és nagyszerű üvegezésbe folyik. Az integrált üvegtáblákon keresztül mindkét oldalon megcsodálhatja a kertben a lángoló lángjátékot, amely a Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyi teraszkályhában keletkezik, és így nagyon különleges hangulatot biztosít.

Egy modern gáztűzhely az otthoni kertben - várjuk
A Spartherm Fuora Q-XL modern gáztűzhelyes teraszos tűzhely teljesen kültéri használatra készült. Porbevonatú alumínium alapanyagból áll, amely nemcsak elegáns, hanem nagyon ellenálló is. A teraszos sütő egy teljes körű üvegbe ürül, melyet robusztus rozsdamentes acél tartókkal együtt tartanak. Az üvegezés közepén a Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhely teraszos tűzhelye dekoratív láva köveket tartalmaz, amelyek a lángokat még valósabbá teszik. A Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyes tűzhelyes gáztűzhelyet gázzal égetnek, ahol mind a bután, mind a propán használható. Az égetéshez szükséges palack közvetlenül a gáz kémény alapjába van helyezve, így 5 kg-os és 11 kg-os folyékony gázpalack is lehetséges.

Ezek a többi választás a Fuora Q-XL-nél
A Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyi tűzhely különlegessége egyrészt az ingyenes telepítés. Mivel nincs szükség további összeköttetésre, beállíthatja a Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyi tűzhelyet a kívánt helyen, de csak szabadban. A Terassenofen Spartherm Fuora Q-XL gáztűzhelyet két színben is megkaphatja. A fekete-fehér színek természetesen elérhetők, mindkét szín ideális kültéri használatra.

Névleges hőteljesítmény
5,0-12,0 kW
Súly
91 kg
Alapmagasság
818 mm
0.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés