Fuora Q
Termékleírás
Specifikációk

Dekoratív gáztűzhely a kültéri területhez
Gázkandalló minden alkalomra, amely szintén megfelel a magas színvonalnak: Ez a Spartherm Furora R. Ez a modell kifejezetten kültéri használatra készült, és csak szabadban telepíthető és használható. A kertben vagy a teraszon egy kandalló hangulatát idézi: egy különleges díszítőelem, amely a vendégek, a barátok és a család számára kiemelkedik. Élvezze a lángok ragyogását, és merüljön el egy kifinomult környezetben, hogy jól érezze magát. Az elegáns Furora R a Nero és a White színekben kapható.

Szinte egy mobil gáz kandalló a Spartherm-től
A Furora R két görgővel rendelkezik, amelyek a talp alatt vannak elhelyezve, és könnyen szállíthatóak. Ezért olyan mobil eszköz, amely az alkalomtól függően ügyesen pozícionálhatja a kültéri területet. A beépített süllyesztett markolatok még könnyebbé teszik a gáz kandalló kezelését. Ez egy robusztus, kerek acél testből készült, 1,5 mm vastag alumínium lemez / VA acélból, kiváló minőségű porbevonattal. Az égéstér egy üvegházzal van körülvéve, hőálló üvegfedéllel: a tűzfény minden oldalról zavartalanul látható, és a fókuszterület korlátozott. A kiváló minőségű kivitelezés és a purista kialakítás biztosítja a Spartherm Furora R elegáns megjelenését a kertben.

Beleértve a gázpalack rejtett tárhelyét
Az égetéshez szükséges LPG-palack egyszerűen eltűnik az alépítmény hasában egy zárható ajtó mögött. A belső tér 11 kg-os palack számára biztosít helyet, amellyel a Furora R légköri lángképet készít akár 30 órán keresztül a gyártó szerint. A lángok kívánt magasságát egyszerűen egy integrált vezérlőn keresztül határozhatja meg: A gáztűzhelyet ezért kifejezetten szabadtéri használatra lehet használni. Ez a Spartherm dekoratív modellje érdekes objektum a személyes használatra, valamint mindenféle rendezvényre.

Névleges hőteljesítmény
3,0-7,0 kW kW
Teljes szélesség
422 mm
Teljes mélység
424 mm
Súly
31 kg
Teljes magasság
1391 mm
0.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés