Fuora K
Termékleírás
Specifikációk

A tervező: Gaskamin Terassenofen Fuora K Spartherm
A modern dizájnnak sok oldala van, de ez a teraszkályha teljesen új szabványokat határoz meg. A nagy üvegezésnek köszönhetően az égéstér szinte teljesen nyitott. De ez egy jó dolog, mert a tűz a Spartherm Fuora K gáztűzhelyi tűzhelyen mindig látható. Ez is látható, mert az égéstérben két egymás mögött elhelyezett gázégő található, amelyek a lángok nagyobb vizuális mélységgel rendelkeznek. A terassofen Spartherm Fuora K gáztűzhelyben a korom vagy más szennyeződés miatt nem kell aggódnia, mert égéskor csak hő és vízgőz keletkezik.

Gáz palack az alapban - itt nem botlott!
A gázos fűtés egyszerű és kényelmes. Csak egy nyomógombot kell megnyomnia a Terassofen Spartherm Fuora K gáztűzhelyen, és tisztességes tűz van. A láng magasságát és intenzitását fokozatmentesen állíthatja be forgó vezérléssel. De ha gázzal melegíted, szükséged van egy gázpalackra is. A Terassenofen Spartherm Fuora K gáztűzében ez egyszerűen a talpba van helyezve, és ott is kapcsolódik. Tehát semmi sem szükségtelenül az úton van, és nem kell botladozni a tömlőkön.

Erőteljes teljesítmény - Gázkandalló Terassenofen Fuora K
Legfeljebb 12 kilowattos hőteljesítményű kandallóval rengeteg gőz van a motorháztető alatt. De ez az, amire szükség van, mert végül is szeretné hallani valamit a teraszon vagy a kertben lévő melegről! A Terassenofen Spartherm Fuora K gáztűzhely könnyen és gyorsan cserélhető, mert alsó részén több szerepe van. Így mindig mobil vagy. A hátsó látószemüveg a Fuora K gáztűzhelyben kapható, átlátszó és fekete. Sok technológia biztosítja a szükséges biztonságot a tűz kezelésében.

Névleges hőteljesítmény
5,0-12,0 kW
Súly
91 kg
Alapmagasság
818 mm
0.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés