Elipse Z
Termékleírás
Specifikációk

Az Elipse Z bioetanol kandalló garantálja a magas élettartamot
A családi tulajdonban lévő Spartherm cég egyrészt magas színvonalú, másrészt modern, kortárs formatervezési mintákkal rendelkezik. Emellett a Spartherm az európai piacvezető a kéménygyártás és égéstechnika területén, és kivételes kéménymodelleket fejleszt, mint például a Spartherm Elipse Z.

A bioetanol egy erőforrás-megtakarító üzemanyag, amely megújuló nyersanyagokból áll és égése is CO2-semleges. A Spartherm így új szabványokat állít fel a környezetvédelem terén azáltal, hogy az életmódot az ökológiával ötvözi a készülékeikben. A bioetanol biztonságos az egészségre is, mivel korom nélkül ég, és nem tartalmaz ként vagy más mérgező összetevőket. Ezenkívül a környezettudatos vállalat Spartherm kizárólag a bioetanolra támaszkodik, amelynek tisztasága a kémény működéséhez 96 és 97,5% közötti.

Rugalmas elhelyezés lehetséges
A Spartherm Elipse Z modell segítségével az egyik legnépszerűbb lángjátékunkat önálló egységként mutatjuk be. A füstelvezető rendszerektől mentes, a kandalló rugalmas elhelyezése lehetséges. Így beállíthatja a kandallót a nappaliban, a konyhában és még a hangulatos nyári estéken is a teraszon. A Z-alakú alap és csak 44,5 kg-os súly, az átadás nem jelent problémát.

A Spartherm Elipse Z nagy fényességű, fehér vagy nagy fényű fekete színben kapható, és acélból és rozsdamentes acélból áll, krómozott elemekkel. Ez a kombináció a kandallót kortárs, nemes és egyedülállóvá teszi, amely tudja, hogyan kell diszkréten illeszkedni bármelyik szobába.

Az év terméke
Továbbá a tiszta SCHOTT ROBAX® üveg biztosítja a lángok teljes nézetét és a megfelelő védelmet is. A lángokat úgynevezett wick égő generálja. Emellett nem szabad hiányozni a nyomáskiegyenlítő eszközt és a tárolótartály szivárgás elleni védelmét, mivel a Spartherm minden biztonsági előírás teljesítése rendkívül fontos. A kiváló minőségű fedél a biztonságos törlésre is szolgál.

A Spartherm Spartherm Elipse Z tartálytérfogata 2,6 l, és kb. 5 óra égési időt biztosít. Az égő fogyasztása tehát körülbelül 0,5 l / óra, és ennek megfelelően hosszú élvezetet tesz lehetővé a tűz játék követésében. Egészséges beltéri klíma esetén a telepítési helyiségnek legalább 84 m³ térfogatúnak kell lennie.

A Spartherm Elipse Z-val minden bizonnyal a helyes választás lesz, mert ez a kandalló nemcsak modern otthoni kiegészítő, hanem a Plus X díjjal is díjazott a minőségért és a designért, mint az "Év terméke".

Magasság
408 mm
Szélesség
960 mm
Mélység
240 mm
Tömeg
44,5 kg
Minimális szobaméter
84 m3
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
TÜV-tanúsítvány
Égési idő
5 óra
Tartály térfogat
2,6 L
1 722.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés