Elipse Wall
Termékleírás
Specifikációk

Bio-etanol kandalló Spartherm Elipse Wall - kivételes otthoni kiegészítő
A Spartherm Elipse fal a felfedezés bárki számára, aki szokatlan és extravagáns falatípust keres - végül is bárki képes lógni a képeket.

Az elegáns, ellipszis alakú fali kandalló otthoni kiegészítője a minimalista otthonoknak, szállodáknak és irodáknak. Már a nem gyulladt állapotban a bioetanol kandalló már dekoratív. Elegáns és modern, ellipszis aljzat - kapható matt fehér, matt fekete, króm vagy csiszolt rozsdamentes acélból. A hátsó fekete üveglap megfelelő háttérrel biztosítja a lángoló lángokat, miközben megvédi a falat, amelyhez a Spartherm Elipse fal csatlakozik. Két további Schott Robax üvegből készült üveglap védi a lángokat a huzatoktól, és tükrözi a tűz légköri fényét. Ezenkívül ezek biztosítják a biztonságot.

5 órás égési idő tartály feltöltésenként
A Spartherm Elipse Wall büszke 96 cm hosszú, de nem éri el messze a szobát 29,3 cm szélességben. Mérete miatt a kandalló akár 2,6 liter bioetanolt is felszívhat az integrált tartályban. Egy szintjelzővel mindig tudja, hogy mennyi bioetanol marad a tartályban. 2,6 liter üzemanyag elég ahhoz, hogy öt órán át üzemeljen. Az égés sávos lángmintában történik a TÜV által hitelesített és szabadalmaztatott wick égővel, amely a bioetanol égők egyik legbiztonságosabb égője. Ez részben annak köszönhető, hogy a biztonsági tartály kupakkal, nyomáscsökkentő szeleppel és tüzelőanyag-fedéllel ellátott berendezés megakadályozza az etanol szivárgását még áthelyezés esetén is.

Nincs szükség kéménycsatlakozásra
A Spartherm Elipse fal lángjait a párologtató - azaz gáznemű - etanol képezi, amely tiszta és maradékmentes. Ezért nem kell csatlakozni a kéményhez, hogy telepítse a Spartherm Elipse falát. Így a bioetanol kandalló rugalmasan helyezhető el csak esztétikai követelményeknek. Csak a megfelelő térfogatra kell figyelni, mivel ez legalább 85 köbméter. Ellenkező esetben a helyiség levegő minősége veszélybe kerül.

A Spartherm Elipse fal, amely négy különböző színváltozatban kapható, része a Spartherm Design Collection ebios-tűz kandallóknak. Ez a bio-etanol kémény azonban meggyőződik a sikeres kialakítás mellett egy egységes lángmintával és biztonságos égő technológiával. Ezenkívül a Spartherm Elipse falával nemcsak rendkívüli falatervet választ, hanem egy fenntartható kandallót is, amely nem fosszilis tüzelőanyaggal üzemel.

Magasság
405 mm
Szélesség
960 mm
Mélység
293 mm
Tömeg
24 kg
Minimális szobaméter
84 m3
Kapacitás
2,60 L
TÜV-tanúsítvány
Égési idő
5 óra
Anyag
Acél, rozsdamentes acél és SCHOTT ROBAX® üveg
1 302.00
Kérjen árajánlatot!
Kérdése van? Írjon nekünk és ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Partnereink
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
Spartherm Kandalló
© 2018 www.sparthermshop.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés